DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Diakonen Karin Perjus: "Jag hade gjort om samma sak i dag"
March 01, 2016

Diakonen Karin Perjus gav en flykting 210 kronor och ett busskort. Det kostade henne jobbet. Läs mer här.

Hör Annelie Enochson själv berättar om cancerbeskedet.
February 26, 2016

Livet tog en vändning som Annelie Enochson inte hade räknat med. Efter att hon avslutat sina år i riksdagen upptäckes en stor tumör i bukspottskörteln och hon var nära att mista livet. Dagen mötte henne i ett samtal om året som gått.

Bakom kulisserna: Dagens människa med Bert-Åke Varg
February 24, 2016

Skådespelaren Bert-Åke Varg intervjuas av Daniel Wistrand och Malin Aronsson till podden Dagens människa. Exklusivt i DagenTV berättar han om vad han tror händer efter döden och hur hans himmel ser ut. Lyssna på hela podden här.

Hennes släkt fri efter ett års IS-fångenskap
February 24, 2016

Efter nästan ett år avslutades det stora kidnappningsdramat då drygt 200 assyrier tillfångatogs av Islamiska staten. För Sabah Elia är lättnaden enorm, då stora delar av hennes släkt äntligen är fria.

Presenteras religion som något förlegat i skolan?
February 12, 2016

Enligt en ny avhandling så är ateismen norm under religionslektionerna på gymnasiet och troende ses som avvikande. Dagen besökte Bromma gymnasium för att höra vad elever och lärare där tänkte i ämnet.Läs en längre artikel här.

Bakom kulisserna: Dagens människa med Markus Granseth
February 10, 2016

Först ut i Dagens människaär barnprogramledaren Markus Granseth i ett samtal om tro och tvivel. Men har Daniel och Malin verkligen koll på tekniken? Lyssna på hela podden här.

Dagen möter författaren till boken "Medan vi fortfarande älskar".
February 08, 2016

Författaren och parterapeutenMattias Stølen Dueom att satsa på relationeninnan det är försent och kärleken har tagit slut.

Så reagerar Sveriges katoliker på påvebesöket
January 25, 2016

Se Dagens reporter Anna Bieniaszewski Sandberg berätta om reaktionerna.

Se Cyndee Peters berätta om sin låt för flyktingarna
January 25, 2016

Cyndee Peters om sin senaste låt "Everybody Ought to Treat a Stranger Right" som hon släppt tillsammans med Paul Börjesson.

Malena Ernman om sin tro
January 19, 2016

Operasångaren Malena Ernman tog emot Martin Luther King-priset 2016. I intervjun med Dagen berättar hon om sin uppväxt i kyrkan och sin tro.