DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Jakob Forssmed recenserar den politiska debatten
February 16, 2017

Hur mår egentligen den politiska debatten? Dagen ställde frågan till kristdemokraten Jakob Forssmed, som de närmaste månaderna ersätter föräldralediga Ebba Busch Thor.

Premiär för Dagens nya satsning 60+
February 15, 2017

En aktiv och meningsfull livsstil handlar inte om ålder utan om inställning. Det menar Liljen, Olle, Mattias och Gunilla, som kommer dyka upp då och då i Dagens nya satsning 60+. Dagens Therese Peterson fick ett samtal med dem om allt från inre...

Chockade alla - gudstjänsten blev bröllop
February 14, 2017

Margaretha och Lars-Gunnar chockade sin församling med att gifta sig under söndagsgudstjänsten i Aspnäskyrkan, Järfälla.

Livets ords satsningar efter krisåren
February 13, 2017

Stor idrottsanläggning och nya satsningar på flyktingar och Mellanöstern - det är framtidsplanerna för församlingen Livets ord.

Dagens Vecka, v 6
February 10, 2017

Dagens vecka, v 6. Dagenreportrarna Jacob Zetterman och Thomas Österberg summerar veckans hetaste nyheter på Dagen.se.

Juluppropet - ett försök att gå på vatten
February 08, 2017

I tisdags lämnades juluppropet över till regeringen. In i det sista uppmanade kyrkoledarna varandra att ha tro, då de tog avstamp i ett bibelord som berättade om när det omöjliga blev möjligt.

Pelle Hörnmark får medalj
February 07, 2017

Tidigare ledaren för pingströrelsen, Pelle Hörnmark, fick motta medalj av kungen för "förtjänstfulla insatser inom pingströrelsen". Även biskop emeritus Jan-Olof Johansson prisades för sina insatser för svensk kristenhet.

Vågar jag dejta någon som har barn?
February 06, 2017

Vågar man bli kär när den andre har barn?Det är frågan som Malin Aronsson och Hanna Möllås tar sig an i säsongspremiären av Fixa kärleken.

De missionerar på hårdrockfestivaler
February 03, 2017

Jeanette och Henrik Larsson är metalmissionärer. De har en Facebookgrupp med mer än 10 000 följare och de brinner för att berätta att Jesus älskar alla, även hårdrockare. För att sprida budskapet åker de runt på olika hårdrockfestivaler.

Ellinor Grimmark: Vi har lagarna på vår sida
January 27, 2017

Fas två i striden mellan barnmorskan Ellinor Grimmark och Region­ Jönköpings län har pågått under veckan. Thomas Österberg träffade Ellinor Grimmark för en intervju i Arbetsdomstolen.