DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Hur vet jag att jag är en bra förälder?
October 11, 2018

Föräldrar i dag oroar sig alldeles för mycket för att göra fel. Det menar psyko­terapeut Hanna Möllås. Visst finns det saker som alla mammor och pappor måste klara av. En av dem är att leva med sin egen otillräcklighet.

Hjälp, mitt barn har en existentiell kris
September 27, 2018

Ligger ditt barn vaket på kvällarna och funderar över livets mening? Många föräldrar tror att något är fel, men barnets kris kan vara nödvändig, menar terapeut Hanna Möllås.

Hanna Möllås: Det finns lägen när man måste lämna sitt äktenskap
September 18, 2018

Kärlek, trygghet ochrespekt.Det är känslor som ska prägla äktenskapet. Men många av de människor som söker hjälp hos parterapeut och sexolog Hanna Möllås lever i relationer som andas något annat. En del är rädda, andra känner skam och en del...

Elisabeth Sandlund: Bra att Löfven sitter kvar
September 10, 2018

Regeringsfrågan har nu på allvar tagit greppet om svensk politik. Redan på valnatten kom kraven från Alliansen att statsminister Stefan Löfven borde avgå. Stefan Löfvens svar var nej. Och frågar du Dagens ledarskribent Elisabeth Sandlund så var...

Peter Artman: Vi ber inte för enskilda partier
September 03, 2018

Med sex dagar kvar till valet fokuserar många på att det ska bli ett så bra resultat som möjligt. I Stockholm anordnades bönevandring förbi maktens olika byggnader.

Frida Park: Därför lyfter KD i opinionen nu
August 30, 2018

Dagens ledarskribent Frida Park kommenterar Novusmätningen där KD gott och väl klarar riksdagsspärren.

KD tar strid mot ofrivillig ensamhet
August 14, 2018

"Det är dags att sätta frågan om ensamhet högt på agendan", säger KD:s Jakob Forssmed då han presenterar KD:s reformer för ökad gemenskap.

Fördomskollen - är kristna dömande?
July 12, 2018

Kristna anser att de är så duktiga och dömer ofta andra? Pastor Eric Andersson går ut på stan och ser om det stämmer.

Fördomskollen - tror kristna inte på vetenskap?
July 12, 2018

Pastor Eric Andersson tar reda på vad svenskar har för bild av kristna: förkastar de all vetenskap och bara tror på det som står i Bibeln?