LANOVA Notícies

LANOVA Notícies


Latest Episodes

La 8a Fira Medieval de Reus preveu uns 10.000 visitants
August 30, 2024

La 8a Fira Medieval de Reus preveu uns 10.000 visitants. La Fira, que es durà terme del 5 al 8 de setembre, preveu uns 10.000 visitants en els 4 dies.

Noves inversions per millorar la qualitat de l’aigua tractada a Reus
August 30, 2024

Noves inversions per millorar la qualitat de l’aigua tractada a Reus. Aigües de Reus ha portat a terme noves inversions per millorar la qualitat de l’aigua tractada a la ciutat.

El Centre Cívic Gregal de Reus obrirà les portes a principis de 2025
August 29, 2024

El Centre Cívic Gregal de Reus obrirà les portes a principis de 2025. El nou equipament municipal té les seves obres de construcció pràcticament enllestides.

El 30% dels vehicles que utilitzen els pàrquings municipals ja tenen tiquet digital
August 28, 2024

El 30% dels vehicles que utilitzen els pàrquings municipals ja tenen tiquet digital. D'aquesta manera el servei Via P supera els 100.000 usuaris en només dos anys i mig. LANOVA Ràdio de Reus, Laura Navarro.

El Reus FC Reddis guanya el Trofeu Ciutat de Reus mitjançant la pilota aturada
August 26, 2024

El Reus FC Reddis s’imposa per 1 gol a 0 en el 5è Trofeu Ciutat de Reus a l’Espanyol ‘B’. En un partit de baixes revolucions, Nico Díaz ha anotat l’únic gol del partit en un servei de cantonada.

El femení de la FFBR cau des dels onze metres davant el Fontsanta-Fatjó al Trofeu Ciutat de Reus
August 26, 2024

El femení de la FFBR va perdre als penals després d’empatar a 1 amb el Fontsanta-Fatjó al Trofeu Ciutat de Reus. El partit ha comptat des d’un inici amb minuts per a les noves jugadores, a més d’alguns canvis

Reus adjudica el projecte per a 22 nous horts urbans amb ajuts Next Generation
August 26, 2024

Reus adjudica el projecte per a 22 nous horts urbans amb ajuts Next Generation. El projecte inclourà la delimitació del solar, la preparació del terreny amb terres vegetals adequades per a la plantació.

La Guàrdia Urbana continuarà formant alumnes en mobilitat segura i civisme el curs vinent
August 26, 2024

La Guàrdia Urbana continuarà formant alumnes en mobilitat segura i civisme el curs vinent. Les sessions s'adrecen principalment als centres educatius de Reus, però també han arribat a alumnes de municipis del voltant.

Aigües de Reus millora la detecció de fuites amb nous sensors acústics
August 26, 2024

Aigües de Reus millora la detecció de fuites amb nous sensors acústics. Aquesta mesura s'afegeix a les campanyes de detecció de fuites que s'han intensificat en els darrers mesos.

Els pagesos del Baix Camp reclamen a Reus aigua apta per salvar els avellaners davant la crisi hídrica
August 26, 2024

Els pagesos del Baix Camp reclamen a Reus aigua apta per salvar els avellaners davant la crisi hídrica. La sequera ha deixat la zona de Riudecanyes sense reserves d'aigua, i les 1.400 hectàrees d'avellaners estan en perill.