LANOVA Notícies

LANOVA Notícies


Latest Episodes

El Servei de Primera Acollida a Reus atén 280 persones durant el primer semestre de 2024
August 23, 2024

El Servei de Primera Acollida a Reus atén 280 persones durant el primer semestre de 2024. El servei disminueix respecte a l'any passat quan van ser ateses un total de 393 persones. LANOVA Ràdio de Reus, Laura Navarro.

Convoquen una assemblea per informar del cost de les obres del pàrquing del carrer de l'Alcalde Joan Bertran
August 22, 2024

El representant de la comunitat de propietaris del pàrquing clausurat fa uns dies del carrer de l’Alcalde Joan Bertran, ha convocat una assemblea per al pròxim 9 de setembre per informar de l'estat del local i del cost de les obres de

El Reus Deportiu Virginias torna als entrenaments
August 22, 2024

Inici de temporada pel Reus Deportiu Virginias, que afrontarà el comiat de Sergi Aragonès i David Gelmà amb la promoció de jugadors del filial.

Eviten el desnonament d'una mare amb quatre fills al carrer Estel
August 22, 2024

El Sindicat de l'Habitatge de Reus ha aturat una temptativa de desnonament a una mare i quatre fills al carrer Estel. Un home ha intentat desallotjar a la família, que ha avisat al Sindicat.

El femení de la FFBR disputarà la 3a edició del Trofeu Ciutat de Reus amb el Fontsanta-Fatjó
August 22, 2024

Presentació en societat del femení de la Fundació Futbol Base Reus, que disputarà aquest diumenge a les 6 de la tarda la 3a edició del Trofeu Ciutat de Reus amb un rival d'entitat, el Fontsanta-Fatjó.

Reus i Vilallonga recuperen la memòria de la batalla de 1838 amb un seguit d’activitats
August 22, 2024

Reus i Vilallonga recuperen la memòria de la batalla de 1838 amb un seguit d’activitats. Els actes inclouen exposicions, conferències i una recreació històrica el 8 de setembre de 2024. LANOVA Ràdio de Reus, Laura

Els premis per al Medi Ambient de Reus també reconeixeran el sector educatiu i el benestar animal
August 22, 2024

Els premis per al Medi Ambient de Reus també reconeixeran el sector educatiu i el benestar animal. Des del 2021, aquests premis reconeixen les iniciatives sostenibles del teixit empresarial local. LANOVA Ràdio de Reus, Laura Navarro.

Veritas del Mercat Central de Reus s'uneix al programa municipal per reduir el malbaratament alimentari
August 21, 2024

Veritas del Mercat Central de Reus s'uneix al programa municipal per reduir el malbaratament alimentari. La iniciativa es coordina des del Centre Social El Roser.

Oberta la convocatòria dels Premis Esport i Ciutat 2024 a Reus
August 21, 2024

Oberta la convocatòria dels Premis Esport i Ciutat 2024 a Reus. Les candidatures es poden presentar fins al 8 d’octubre, i es valoraran els mèrits assolits entre l’agost de 2023 i l’agost de 2024.

S’aprova la renovació de les instal·lacions tèrmiques de sis escoles de Reus
August 21, 2024

S’aprova la renovació de les instal·lacions tèrmiques de sis escoles de Reus. Les obres s'executaran en dues fases amb una inversió total de prop de 400.000 euros.