Work of Art

Work of Art


Work of Art 8: Κατερίνα Κυρμιζή

March 23, 2022

Στο νέο επεισόδιο του “Work Of Art”, o Μιχάλης Προβατάς συναντά την πληθωρική και πολυδιάστατη Κατερίνα Κυρμιζή. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνεύτρια η Κατερίνα από το 1995 έως και σήμερα είναι απολύτως ταγμένη στην Τέχνη και την υπηρετεί αδιάκοπα.


Το μεγάλο της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα αλλά ευτυχώς για όλους εμάς, η μουσική τελικά ήταν αυτή που την κέρδισε. Θεωρείται από τις πλέον ταλαντούχες μα αθόρυβες παρουσίες στη μουσική και παρά την αξιόλογη πορεία, τα εγκωμιαστικά σχόλια και τις διακρίσεις που κατάφερε από το ξεκίνημά της, παραμένει προσγειωμένη και ανεξάντλητη.


Η Κατερίνα, λοιπόν, μιλάει για το πολύ επιτυχημένο της ξεκίνημα στον χώρο με το άλμπουμ “Κονσέρτο Για Σοκολάτα Και Τριαντάφυλλα¨και το αντίκτυπο είχε αυτό στη ζωή της, τον Γιώργο Λάνθιμο που σκηνοθέτησε τα δυο πρώτα της βίντεο κλιπ, τη γνώμη της για τη μουσική βιομηχανία του τότε και του σήμερα, και φυσικά τον σύζυγο και σταθερό της συνεργάτη Νίκο Γρηγοριάδη και τη μητρότητα.


Ένα Work of Art γεμάτο επαναστατικότητα, ανεμελιά και όνειρα που δεν σταματούν.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!