Work of Art

Work of Art


Work of Art 7: Αντώνης Φραγκάκης

February 28, 2022

Στο έβδομο επεισόδιο του Work of Art, o Μιχάλης Προβατάς συναντά τον Αντώνη Φραγκάκη σε μία  ξεχωριστή αναδρομή ζωής και καριέρας.


Ο Αντώνης Φραγκάκης ποτέ δεν είχε στεγανά στη ζωή του από πολύ νεαρή ηλικία, κάτι που επαληθεύεται από κάθε επιλογή ζωής που έχει κάνει. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια και πόσο αβίαστα αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, επιλογή πρωτοποριακή και αβέβαιη για την εποχή. Αναπολεί τα ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο συμμετέχοντας σε καμπάνιες και πασαρέλες καθώς και τις γνωριμίες που είχε με αυθεντίες του χώρου της μόδας όπως τον Giorgio Armani. Εξίσου, αβίαστη και επιτυχημένη αποδείχθηκε η απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μαθητής του Ανδρέα Βουτσινά, εφοδιάστηκε με σημαντικές γνώσεις και μπόρεσε να ακολουθήσει μία σημαντική διαδρομή σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.


Πλέον, μακριά από όλα αυτά, έχει αφοσιωθεί στη Yoga καθώς είναι εξειδικευμένος δάσκαλος και για ακόμα μια φορά διευρύνει τους ορίζοντες του και τις εμπειρίες του. Στο τέλος της κουβέντας μας, ο Αντώνης αναφέρεται στην πατρότητα και στο πώς η ιδιότητα του γονέα άλλαξε την κοσμοθεωρία του για πράγματα που θεωρούσε δεδομένα μέχρι σήμερα. Αυτά και πολλά ακόμη, στο νέο Work of Art, όπου συνειδητοποιοιύμε πως η αλλαγή ισούται με την εξέλιξη.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!