Work of Art

Work of Art


Work of Art 6: Πάνος Σουρούνης

January 31, 2022

Στο πρώτο επεισόδιο του “Work of Art” για το 2022, o Μιχάλης Προβατάς συναντά τον ταλαντούχο παραγωγό Πάνο Σουρούνη. Ο Πάνος μετράει σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο του ραδιοφώνου και εύρυτερα της μουσικής και οι ιστορίες που έχει να διηγηθεί είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.


Το μεγάλο του όνειρο ήταν (και είναι) να γίνει ψαράς, όμως, ευτυχώς για όλους εμάς τον κέρδισε το ραδιόφωνο. Μετράει πολλές και σημαντικές συνεργασίες: Δεύτερο πρόγραμμα, Kosmos 93,6, Pepper 96,6 και Μέντα 88. Το πνεύμα του ήταν πάντα απείθαρχο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που κάθε επαγγελματική ή μη, ανάμνηση είναι τόσο ξεχωριστή, σα να έχει ξεπηδήσει από κινηματογραφική ταινία. Πώς αντέδρασε όταν του έγινε πρόταση να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, ποιους καλλιτέχνες θεωρεί πια φίλους, τι συμβουλές δίνει στους νέους μουσικούς, τι πιστεύει για τα media σήμερα, είναι κάποιες μόνο θεματικές που ξεχωρίζουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο.


Ο Πάνος Σουρούνης, επίσης, διηγείται τις συναντήσεις που ήταν καθοριστικής σημασίας στη ζωή του με ανθρώπους όπως ο Αντώνης Ανδρικάκης, η Ελένη Γκασούκα, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο τελευταίος χωρίς καν να τον γνωρίζει του προσέφερε απλόχερα μία θέση – κλειδί στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί”, μία από τις καλύτερες μουσικές εκπομπές που έχουν υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Τέλος, μας μιλάει για τα σχέδια του για το 2022 λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου του βιβλίου.


Work of Art #6, γιατί το ταλέντο, όταν συνοδεύεται από έναν ονειροπόλο χαρακτήρα, μπορεί να λάμψει και να κάνει θαύματα.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!