Work of Art

Work of Art


Work of Art 4: Γιώργος Ρους

November 30, 2021

Στο τέταρτο επεισόδιο του “Work of Art”, o Μιχάλης Προβατάς συνομιλεί με τον τραγουδοποιό Γιώργο Ρους και κάνουν μία ζεστή κουβέντα γύρω από τους σημαντικότερους σταθμούς της προσωπικής και επαγγελματικής διαδρομής του καλλιτέχνη.


Ο Γιώργος Ρους μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όλα τα στάδια που έπρεπε να ξεπεράσει ώστε να μπορέσει το 2009 να συστηθεί στο ευρύ κοινό, διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, μέσα από τη σαρωτική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Ο ίδιος αναλύει με ποιο τρόπο τον επηρέασε η απήχηση του τραγουδιού και εξηγεί γιατί θεωρεί εξίσου σημαντική την επιτυχία με την αποτυχία για έναν μουσικό.


Ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλάει φυσικά για την συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου, αποκαλύπτωντας άγνωστες πληροφορίες, κάνει έναν καλλιτεχνικό απολογισμό για τα δύο πρώτα του άλμπουμ, αναφέρεραι στην σημασία της δια ζώσης επαφής με το κοινό και τις συνεχείς sold out εμφανίσεις του ενώ περιγράφει την εμπειρία της πατρότητας και πώς ο ίδιος την βιώνει.


Το Work of Art #4 είναι μελωδικό, εμπνευσμένο και ουσιώδες.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!





Skip to 02:48 Σε ποια ηλικία ξεκίνησε η δίψα για τη μουσική
Skip to 06:03 Η πρώτη εμφάνιση μπροστά σε κοινό
Skip to 11:24 Οι αναμνήσεις από την σαρωτική επιτυχία του τραγουδιού “Εξαιρέσεις”
Skip to 21:14 Η συνεργασία – έκπληξη με την Χαρούλα Αλεξίου
Skip to 29:51 Όλες οι πληροφορίες για το νέο του album