Work of Art

Work of Art


Work of Art 2: Πάνος Ιωαννίδης

October 20, 2021

Στο δεύτερο επεισόδιο του “Work of Art”, o Μιχάλης Προβατάς έχει την χαρά να φιλοξενεί τον chef, επιχειρηματία και κριτή της μαγειρικής εκπομπής “Master Chef”, Πάνο Ιωαννίδη.


Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την αγάπη του για την Τέχνη της γαστρονομίας, περιγράφει τις εμπειρίες του από τον κόσμο της τηλεόρασης ενώ παράλληλα εξιστορεί άγνωστες πτυχές του εαυτού του.  Αναφέρει πώς ήταν ως παιδί και τι θυμάται πιο έντονα από εκείνα τα χρόνια, θυμάται πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, τις σπουδές του στην Ιταλία ενώ αναφέρει γιατί κάποια στιγμή εξέτασε την επιλογή της κομμωτικής ως εναλλακτική επαγγελματική κατεύθυνση.


Ο δημοφιλής chef είναι αεικίνητος κάτι που μαρτυρά και η πλούσια επιχειρηματική του δραστηριότητα. Έτσι, μας περιγράφει την έμπνευση που υπήρχε πίσω από τη δημιουργία του αγαπημένου προορισμού για Ιταλικό φαγητό, Ovio καθώς και τη σύλληψη του Stellar, ενός pop up σινεμά που ένωσε τους απανταχού σινεφίλ με τους λάτρεις του καλού φαγητού. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο “Master Chef” που συνεχίζεται για έκτη σεζόν και απαντάει στο αν θα ήθελε να παρουσιάσει ποτέ μόνος του τηλεοπτική εκπομπή.


Το Work of Art #2 είναι γεμάτο εμπειρίες ζωής και γαστρονομικές αναμνήσεις.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!



 




Skip to 01:20 Η απόφαση να ανοίξει ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας
Skip to 06:30 Το πρώτο ραντεβού για τη θέση του κριτή στο “Master Chef”
Skip to 11:10 Νιώθει έτοιμος να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή;
Skip to 12:16 Η έμπνευση πίσω από το το pop-up, diner-cinema “Stellar”
Skip to 17:47 Αν δεν ήταν chef, τι θα ήταν;
Skip to 20:13 Μία θετική και μία αρνητική κριτική που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Skip to 29:42 Ο θάνατος του πατέρα του και το αντίκτυπο που είχε στον χαρακτήρα του
Skip to 37:01 Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια είναι αναπάντεχα