Work of Art

Work of Art


Work of Art 1: Σπύρος Πώρος

October 05, 2021

Ο ταλαντούχος και διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, κάνει ποδαρικό στην πρώτη σεζόν του Work Of Art, με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Προβατά. Πρόκειται για μία νέα σειρά podcast, αφιερωμένη σε ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον τομέα τους και είναι γεμάτοι από ιστορίες έμπνευσης αλλά και εμπειρίες ζωής.


Η ζωή του Σπύρου Πώρου θα μπορούσε σίγουρα να αποτελεί σενάριο ταινίας. Έχει ζήσει σε 3 ηπείρους και αμέτρητες χώρες, έχει βρεθεί από το μηδέν στην κορυφή και αντίστροφα, και καταφέρνει να συνεχίζει ακάθεκτος. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το τζούντο, έζησε πρωτοφανή δόξα και επιτυχία στα χρόνια του μόντελινγκ και έπειτα μεταπήδησε με επιτυχία στον κόσμο της φωτογραφίας.


Ο Σπύρος Πώρος θυμάται πώς μετά από 1,5 χρόνο που ζούσε στους δρόμους του Λονδίνου, τον ανακάλυψαν ως μοντέλο και έζησε τη ζωή ενός ροκ σταρ, μιλάει για την φιλία του με τον Harvey Keitel, την μαγική συνεργασία του με την Jennifer Lopez όταν την φωτογράφισε στην Ελλάδα και την Ακρόπολη και αναφέρει όλες εκείνες τις φορές που η Τέχνη τού έσωσε τη ζωή. Επίσης, αποκαλύπτει τις νέες δημιουργικές του περιπέτειες που περιλαμβάνουν την κυκλοφορία μιας σειράς αρωμάτων και κρασιών αλλά και την έκδοση της βιογραφίας του, ένα βιβλίο που αναμένεται να συζητηθεί.


Για να ακούσετε τις συναρπαστικές διηγήσεις του Σπύρου Πώρου, ειπωμένες από τον ίδιο, επιλέξτε το Work Of Art #1 και απολαύστε ελεύθερα.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Work of Art και στο Spotify!



 




Skip to 05:54 Η παγκόσμια επιτυχία στο modelling ήρθε αμέσως μετά την περίοδο που ήταν άστεγος
Skip to 10:53 Η ζωή του στο εξωτερικό
Skip to 15:07 Οι νέες συλλογές κρασιών και αρωμάτων που ετοιμάζει
Skip to 19:48 Το βιβλίο για τη ζωή του που θα κυκλοφορήσει σύντομα
Skip to 24:02 Η εμβληματική φωτογράφιση με την Jennifer Lopez στην Ακρόπολη
Skip to 26:44 Η φιλία του με τον Harvey Keitel
Skip to 27:46 H απώλεια της περιουσίας του στο Χρηματιστήριο και πώς τη διαχειρίστηκε
Skip to 33:20 H άποψη του για την πατρότητα