Vors

Vors


Latest Episodes

Episode 5 - Oppstandelsen
May 10, 2019

Vi er tilbake! Gutta er alene hjemme, og vi snakker om hva vi har gjort siden forrige episode (som er lenge siden). Ukens tema er "det å bli eldre", og i kjærlighetsspalten har vi fått spørsmål fra lytterne. I tillegg kommer Anders sin franske venn p

Episode 4 - En lyrisk aften
March 26, 2019

Johannes Riise Undall er gjest! Gutta hyller barndommen gjennom vakker diktopplesning, og får høre om gjestens særegne interesse. I tillegg fortsetter jakten på en ny romkamerat, og i den anlending kommer to merkelige vietnamesere på besøk.

Episode 3 - Vår første gjest
March 03, 2019

Vi har besøk av vår første (virkelige) gjest, vår venn Maia Lohre Køhn! Hun hjelper oss i å besvare spørsmål fra lytterne om både livet og kjærlighet. I tillegg kommer en veldig ivrig gjest som forkynner Guds ord.

Episode 2 - Intet vors uten drikkelek
February 15, 2019

I andre episode spiller gutta "pekeleken" og Sigurd har spionert på Anders sin date! I tillegg kommer en influencer som viser seg å ha onde planer.

Episode 1 - Velkommen til vors!
January 25, 2019

Gutta inviterer til vors! Her snakkes det lst og fast om nyttrsaftens fadeser, ml for ret, og ikke minst kjrlighet! I tillegg kommer en militrentusiast med beredskapsplaner.

loaded