Våldskapitalet

Våldskapitalet


Latest Episodes

S01E04 Återfallsförbrytarna
March 10, 2019

16-åriga Malin blir mördad av jämnåriga Jonas som hon trodde var hennes vän. Vännen ska även senare begå ett nytt grovt våldsbrott. Jag berättar även om en ung serievåldtäktsman som återfallit i liknande brottslighet några månader efter att han släpps fr.

S01E03 Dödsänglarna
March 03, 2019

Det finns en sjukdom som heter Munchausen by proxy. En person som lider av sjukdomen framkallar sjukdom hos en annan människa för att själv kunna framstå som en räddare. Det finns ett fall som sticker ut särskilt bland alla fruktansvärda historier om sju.

S01E02 Kära Dagbok
February 24, 2019

En 27årig man blir intresserad av en arbetskamrat, och en liten förälskelse som oftast är så harmlös eskalerar till en ohanterbar ilska över att inte vara älskad tillbaka. Han förföljer henne under en lång tid och för dagbok över sina tankar att döda hen.

S01E01 Pappas flicka - Att växa upp i den undre världen
February 12, 2019

Nathalie från Umeå växer upp bland kriminalitet. Hennes pappa blir dömd till ett längre fängelsestraff och Nathalies mamma missbrukar. Narkomaner är frekventa besökare i den lilla lägenheten där Nathalie och hennes syster växer upp. En helt klart otrygg .

Trailer - Pappas flicka
January 31, 2019

Nathalie vxer upp bland kriminalitet. Hennes pappa blir dmd till ett lngre fngelsestraff och Nathalies mamma missbrukar. Turbulensen i uppvxten fortstter in i vuxen lder. Nathalie ska snart ins

loaded