Vill du bli min vän?

Vill du bli min vän?


Latest Episodes

Avsnitt 12 - Vi är tillbaka!
August 13, 2020

Som ni har längtat! Michelle och Sabina är tillbaka med sin podd där de skrattar för högt och för nära mikrofonen. Vi pratar om sommaren, Sabinas sommar ger Michelle stressutslag, men å andra sidan får Michelle utslag av allt.Michelle har varit på Furuv..

skånska är den sexigaste dialekten
June 18, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om delad föräldraledighet, om när Sabina blir kändisspanad, vilken som är den sexigaste dialekten, Sabina briljerar med sina dialektkunskaper OCH vi delar med oss av våra absolut bästa renoverings hacks. Så lyssna noga.

Köp en murikka
June 11, 2020

I veckans avsnitt pratar vi om födelsedagar, impulsivitet, hur bra Sabina är på att köra med husvagn och hur övermodig hon är.

Kroppshets och håriga ben
June 04, 2020

I veckans avsnitt pratar vi om kroppar, våra egna kroppar och allmänna ideal. Vi pratar om kroppsformer, bleka ben, om att "gömma sig i vassen" och att raka benen.Vi hinner också med samtal om män och deras benägenhet att ta sig på könet offentligt, Mic..

Skånska ord och ångest
May 28, 2020

I dagens avsnitt får Sabina gissa betydelsen av många konstiga skånska ord. Vad är till exempel fubbeck? Efter skratt och skilda åsikter berättar Michelle om sin mångåriga ångest. Om en ångest som började när hon var barn och som bara har växt sig starka.

den lyckliga horan
May 21, 2020

I dagens avsnitt pratar tjejerna, som alla andra, om Paolo Roberto, sexarbetare och torskar.Vi hinner även med amning och sexiga män.

Egentid och rasism
May 14, 2020

I veckans avsnitt pratar tjejerna om det berömda uttrycket "egentid" och tid för självutveckling. Är det ens tillåtet att fortsätta utveckla sig själv parallellt med att en har blivit mamma eller ska livet pausas då?Michelle berättar om grannar med väld..

Muspruttar och feminism
May 07, 2020

Det är torsdag och dags för veckans avsnitt av Vill du bli min vän?Den här veckan pratar vi om muspruttar, en av oss kan göra det på beställning, gissa vem!Vi pratar om tonårsfyllor och destruktiva relationer, om att Michelle är lite lätt förtjust i Sa...

skrattfest och pungkyssar
April 22, 2020

I dagens avsnitt skrattas det mer än någonsin förr. Vi pratar om bajsprover, fotbollskarriärer, rymningsförsök från polisen och knivskurna män. Förutom det kommer vi också att prata om hur vi hanterar barn som inte vill tvätta händerna samt hur en kan gå.

FÖRLOSSNINGAR och brunstig tjur
April 16, 2020

I dagens avsnitt avhandlar vi den ovanliga påsken och inte mindre än fyra förlossningar! Vem födde på 5 timmar, vem födde hemma, hur blir det med ett akut kejsarsnitt?Vems man glömde förlossningsväskan, och vem tog emot bebisen själv?Allt detta och my...