Outloud

Outloud


Latest Episodes

Paun Živković, Ferizaj's disappeared teacher
March 02, 2022

A daughter waits for answers.

HOW'S LIFE?
July 07, 2021

Masakrat e Lubeniqit nga kujtimet e një të mbijetuare
April 27, 2021

Kumrije Jahmurataj flet për luftën, mallin dhe pritjen

'Jeto për të treguar'
November 03, 2020

Calls under quarantine: Music with Petrit Çeku and Fatime Kosumi (ANDRRA)
April 25, 2020

kosovo 2.0Kosovo 2.0 . The post Calls under quarantine: Music with Petrit eku and Fatime Kosumi (ANDRRA) appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

Lufta e të mbijetuarit të masakrës më të madhe në Kosovë
April 23, 2020

kosovo 2.0Kosovo 2.0 . The post Lufta e t mbijetuarit t masakrs m t madhe n Kosov appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .