Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 231: Med fem Strepsils i käften
May 16, 2018

Tobbe är tillbaka för andra veckan i rad och har med sig Niklas, Anna och gästen Christoffer från spelföreningen Level Up. Annas väg mot max dagsdos av Strepsils kantas av rätt många spel och vajande snoppar.

Avsnitt 230: Helgonaura
May 09, 2018

LuddeLull, Matilda och Tobbe pratar om helgon.net i två timmar, vilket innefattar lite kartongvikande och cosplayande av Alfred.

Extrapodd 12: Harry Potter
May 05, 2018

Anna styr sin Extrapod med järnhand, denna gången med Matilda och Glenn. Ämnet är Harry Potter och hur karaktärerna däri skiljer sig mellan film och bok. Kärlekshinnor, Luc Besson och jättesex avhandlas också, det är precis så underbart som det låter

Avsnitt 229: Det här är helvetet
May 02, 2018

Veckans avsnitt av Svamppod gästas av indiestudion Dimfrost som berättar om deras kommande projekt Vaesen. Dessutom har Glenn spelat spel och Pim har befunnit sig i helvetet.

Svamppod hjärta Hearthstone – Witchwood
April 29, 2018

Jesper, Glenn och Peter bjuder med sig Jonas Söder för att snacka om Hearthstones senaste expansion. Det bjuds på nya kort, mekaniker och allt avslutas med ett mysigt litet (Förbannat svårt) quiz!

Avsnitt 228: Boy är mitt bästa ord
April 25, 2018

Tobbe är tillbaka vid rodret igen och har den här gången tagit med sig förste styrman Niklas och trampbåts-Pim. Nintendos familjespel, nervösa publika framträdanden, livskriser och David Cage rövhattande rivs av förutom en saftig bit spel. Allt i

Avsnitt 227: Ligga först, kompis sedan
April 19, 2018

I veckans avsnitt blir det tokhyllning av både The Lost Winds och det senaste God of War.

Avsnitt 226: Glennatsvampriketpunktse
April 11, 2018

Denna vecka är det inte Tobbe som sitter bakom mikrofonen och styr Svamppod utan istället är det ingen mindre än Ludde Lundblad som hoppar in och agerar programledare. Med sig har han Svamprikets andra gubbjävel, Jesper Karlssson.

Avsnitt 225: Exorcist-Patrick
April 04, 2018

I veckans avsnitt av Svamppod berättar Niklas om buggen i Far Cry 5 som fick honom att snurra som en sjöstjärna, Matilda bekänner om när hon sparkade en hund i ansiktet och Siri informerar om hur en insemination av en kossa går till.

Avsnitt 224: Att lugga nån i flimmerhåren
March 28, 2018

Tobbe har tagit med sig Anders och Jesper för att prata ut om att streama fler timmar än vad som är nyttigt, Josef Fares andra spel, Super-Wesker, nygamla bilspel och Pikachu som detektiv. Dessutom strösslas det med quiz-frågor och de redan standardise...