Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 311: Spelet vi inte pratar om…
March 17, 2020

Anna leder poddsnacket, men tröttnar på att det ska snackas Call of Duty hela tiden och oavbrutet. Detta struntar Jeppe och niklas i och fortsätter prata. Gladare blir anna när Final Fantasy ska avhandlas, är detta vad alla FF-Fans förtjänar och vill ha?

Avsnitt 310: Spel, Sprit och lite (lite) Lego
March 12, 2020

Sjukdomar drabbar även riket, därför får ni nöja er med att höra Glenn och Ludde orera om spel och dyligt denna vecka. Det blir bland annat döda gudar i early access, urban fantasy (även fast Ludde inte tycker det är en bra beskrivning) i rollspelet Sk...

Avsnitt 309: Gylt är tyska för Goldeneye
March 03, 2020

Oj, oh BOY, vad det spelats till veckans avsnitt. Som sig bör när Niklas äntrar scenen. Det blir Drömmar, Americana, Mutant Road Zero fast i USA, James Bond, lite Jesus, Övergångsställen, 1980-tal och nästan tusen saker till.

Avsnitt 308: De va’ Sigge å Subban å Flankarn
February 25, 2020

Anna tar herrarna Tommy och Jeppe i öronen och drar in dem i studion för att snacka spel! Det blir Pang Pang i form av CoD och Apex, men också lite indie i Afterparty.

Avsnitt 307: Utbajsad på en pisskvart
February 18, 2020

Siri, Glenn och Linus jobbar hårt för att hinna med alla spel de ska prata om, del blir idel ris och ros! Linus berättaor om hur han fuskat i skolan, Blizzard får en rejäl känga, Siri bjussar på kaffe och Glenn snackar snack,

Avsnitt 306: The Ludde & Amanda Show!
February 11, 2020

Ludde och Matilda snackar brädspel, och brädspel... Och lite rollspel! Det blir faktiskt lite tevespel också, i slutet, för matilda har spelat dejtingsimulatorer, det ena med (av allt att döma) tidelag, den andra med surgeon simulator-mekanik.

Avsnitt 305: Vaniljskräck
February 04, 2020

Anna, Pim och Peter tar nya tag och sätter igång med en ny säsong av Svamppod! Spelåret är i sin linda, så Anna har grävt i peppsäcken och hittat två högst intressanta spel. Vidare har Peter Pataponat och Pim har Comat, let's kör!

Avsnitt 300: Äntligen!
January 28, 2020

Under dagen spelade vi in ett mer eller mindre klassiskt avsnitt, som du här ska få serverat. Men helt vanligt är det inte, det är stojigare, larvigare och med sämre ljudkvalite än vanligt. Ta det för vad det är,

GOTY 2019: Alla avsnitt, en pod!
January 23, 2020

I tio dagar har vi sprutat kärlek över några av våra favoriter från 2019. Allt från Ordpussel till stjärnkrig, med långa skogspromenader i apokalypsen däremellan. Här kommer 5 timmar och 15 minuter poddkärlek, rakt in i era öron. Lyssna,

GOTY 2019 #10: Sayonara Wild Hearts
January 22, 2020

Nej, vi har inte pratat nog om det här spelet, så vi pratar lite mer. Högt flygande spekulationer kring hur Kanyes nästa album kan komma att landa på Soulja Boys konsol.