Šport TV podcast

Šport TV podcast


Latest Episodes

Maribor je prvak
May 24, 2022

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki potegneta rto pod sezono Prve lige Telemach, kjer so se naslova na koncu veselili nogometai Maribota.

Samo še veliki finale
May 19, 2022

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah in napovesta razplet razburljivega zakljuka Prve lige Telemach.

Štiri v vrsto
May 12, 2022

V dananjem podcastu o Prvi ligi Telemach sta Rok Grilec in ika Iki pregledala dogajanje v finalu pokala Slovenije, pregledala potnike v Evropo in pokukala v 35. in 36. krog.

Radomlje ostajajo med elito
May 03, 2022

Rok Grilec in Žiga Ikič sta tokrat pregledala dogajanje v 33. kolu Prve lige Telemach ter boje za naslov prvaka, obstanek in Evropo.

Olimpiji le boj za tretje mesto
April 26, 2022

V dananjem podcastu o Prvi ligi Telemach sta Rok Grilec in ika Iki pregledala dogajanje v 32. krogu, kjer smo dobili kar nekaj odgovorov na odprta vpraanja. Ne manjka pogled naprej, s posebnim pou

Le še točka razlike
April 20, 2022

V dananjem podcastu sta Rok Grilec in iga Iki pregledala dogajanje v Prvi ligi Telemach, kjer je razlika med Mariborom in Koprom le e toka, ne manjka pa niti pogled v predpraznini 32. krog.

Ostal nam je dvoboj
April 13, 2022

V dananjem podcastu sta Rok Grilec in iga Iki pregledala dogajanje v Prvi ligi Telemach, s posebnim poudarkom na derbiju med Mariborom in Olimpijo, ne manjka pa niti pogled v 31. krog.

Stvari se komplicirajo
April 05, 2022

V dananjem podcastu sta Rok Grilec in iga Iki pregledala dogajanje v 29. krogu Prve lige Telemach, kjer se stvari komplicirajo predvsem v boju za Evropo. Sledi pogled proti vikendu, seveda s poudar

Kdo bo trener Olimpije?
March 22, 2022

Rok Grilec in iga Iki sta predebatirala menjavo pri Olimpiji in morebitna imena kandidatov. Sledi debata o sodnikih odloitvah in pregled 28. kroga Prve lige Telemach, ter pogled v 29. krog.

Quo vadis, Maribor?
March 14, 2022

Rok Grilec in Žiga Ikič tokrat o situaciji v Mariboru, sledi pregled tekme z Muro in ostalega dogajanja v 26. in 27. krogu Prve lige Telemach, pogledata pa tudi zadnji krog pred naslednjim reprezentan