Šport TV podcast

Šport TV podcast


Latest Episodes

Slovenija na Euro!
March 21, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, poudarek je na derbiju med Muro in Olimpijo.

Konec je medenih tednov
March 17, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, poudarek je na derbiju med Muro in Koprom.

Edy Reja gre na Giro
March 14, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, poudarek je na derbiju med Olimpijo in Domalami.

Kdo je naslednji, Koper ali Celje?
March 07, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, poudarek je na derbiju med Muro in Mariborom.

Čaka Maribor sprehod na Fazaneriji?
February 28, 2023

V dananji epizodi sta se iga Iki in Luka Coti pogovarjala o PLT. Dotaknila sta se narave novinarskega dela, pomembnosti strokovnih gostov in sokomentatorjev, podrobno pa sta obdelala vse kar se ti

Nik Lorbek: Prednost Olimpije je dovolj velika
February 25, 2023

V posebni izdaji PLT podcasta se je Rok Grilec pogovarjal z Nikom Lorbkom, ki je razkril, kako je potekal razhod z Muro, borbe s pokodbami in pokomentiral aktualno dogajanje v ligi.

Kaj se dogaja z Riero?
February 21, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, poudarek je na derbiju med Mariborom in Olimpijo.

Podcast Special: M. Pušnik
February 16, 2023

Bliamo se najveji nogometni tekmi v Sloveniji, zato je iga Iki v posebno izdajo port TV podcasta o Prvi ligi Telemach povabil Marijana Punika, nekdanjega trenerja tako Maribora kot Olimpije.

Je to že prva zaključna žoga?
February 14, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah in pogled obrneta proti prihajajoemu derbiju med Mariborom in Olimpijo.

PLT je nazaj
February 09, 2023

V dananjem podcastu Rok Grilec in iga Iki predebatirata razmerja pred spomladanskim delom Prve lige Telemach ter napovesta prihajajoe prenose na port TV.