Rydström & Nilssons podcast

Rydström & Nilssons podcast


Latest Episodes

Rydström & Nilsson #46. Fifty shaves of Rydström
February 19, 2015

Ny podd ute. Vi stämmer av Henriks form och bollar skadeläget i Kalmar FF. Finns det likheter mellan gastronomi och fotboll? Martin recenserar Fifty shades af Grey, Henrik sågar boken, sen är det igång. En liten reflektion kring den senaste tidens turb...

Rydström & Nilsson #45. Pong
February 11, 2015

Henrik jämför sig själv med det gamla tv-spelet Pong. Erik Israelsson valde nummer 8 i Hammarby, som en hyllning, eller markering? Insikten om frigörelsen från Nanne. Och hur når man egentligen till nivå 3, Henrik vägrar släppa Søren Kierkegaard-spåret.

Rydström & Nilsson #44. Flintafiering
January 30, 2015

Vi reder ut ett helt nytt begrepp: flintafiering. Finns det traditionell och modern maskulinitet? Martin pratar om vikten av vinlistnavigering. Lite hugg kring löpartights, skägg och övrig hårighet. Det kommer också handla mycket om bekräftelse,

Rydström & Nilsson #44. Flintafiering
January 30, 2015

Vi reder ut ett helt nytt begrepp: flintafiering. Finns det traditionell och modern maskulinitet? Martin pratar om vikten av vinlistnavigering. Lite hugg kring löpartights, skägg och övrig hårighet. Det kommer också handla mycket om bekräftelse, vi

Rydström & Nilsson #43 Manualer
January 21, 2015

Rykande färskt avsnitt ute nu! Martin sänder från Åre där han är på bjudresa med pingisbollar mellan skinkorna och ostar som flyger. Det blir en hel del prat om likheter mellan resturang och fotbollsmanualer. Mycket nöje!

Rydström & Nilsson #42. Prajming
January 13, 2015

Äntligen tillbaka i etern efter ett litet uppehåll. Det blir djupa samtal om livet, kanske lite deppigt men intressant. Läget i Kalmar FF och lite vad som är på G framöver. En podcast behöver inte vara svårare än så. Mycket nöje!

Rydström & Nilsson #41. Kollektivet
December 25, 2014

Vi önskar er en god jul! Här kommer en podd som sammanfattar superhelgen men som också bollar en hel del annat såsom problematisk spritromantik och växande främlingsfientlighet. Mycket nöje.

Rydström & Nilsson #40 DJ-Kollektivet till Kalmar
December 18, 2014

Ett magiskt avsnitt ute nu. Vi pratar dåligt producerad radioreklam, nyhetsvärde och källkritik. Men framförallt peppar vi inför superhelgen på Kallskänken som toppas på lördag med det nyfödda DJ-kollektivet Lundh & Rydström.

Rydström & Nilsson #39 Finlandsfärja på land
December 08, 2014

Lite eftersnack om Wells och DJ Clabbe i tennishallen. Hur är det egentligen med att använda uttrycket Blitz? Nazireferens menar Henrik. Lägesrapport och annat gutt tugg. Mycket nöje!

Rydström Nilsson #38. I’m a crab
November 27, 2014

Veckans podd: Henrik gör karriär. Studiebesök på Swedbank Stadion och Malmö FF's akademi. Henrik om den nya rollen i u19. Går socialism och elitverksamhet verkligen ihop? Peter Swärdh gör ofrivilligt reklam för Kallskänken i p4.