Rydström & Nilssons podcast

Rydström & Nilssons podcast


Latest Episodes

Rydström Nilsson #56. First we take Manhattan
August 28, 2015

I veckans avsnitt så blir det ett snack om Henriks debattinlägg, främlingsfientlighet samt en något osmaklig övergång till en semester på Franska sydkusten.

Rydström Nilsson #55. Vi stora konstnärer
August 13, 2015

Allt om Martin och Gabbys bröllop, och egentligen inte så mycket mer.

Rydström Nilsson – Tre glas vin-feelingen
July 23, 2015

Ett avsnitt om att boka artister på uppstuds. Värdskapets fram och baksida. Lite om Rydströms skalp på Gothia Cup. Pepp inför Moneybrother på onsdag och en hel del annat! Håll till godo

Rydström Nilsson #53 Spanska Korpen
July 10, 2015

Ett avsnitt inspelat nere i katakomberna på GFA. Lite om Rydströms Mallisäventyr och Martins depression.

Rydström & Nilsson #52. Bitte ein bit
June 11, 2015

Podden, inspelad i Tyskland och ölmeckat Bitburger. Varför hamnade vi här? Hur slutade fotbollsmatchen mot bryggeriet? En intervju med Olof Lundh och vi får provlyssna på en bit av Ole Söderbergs nya hit. Vad mer kan man begära?

Rydström & Nilsson – Bajsa på en pizza
May 15, 2015

Mycket, mycket stark podd. Det brinner i fickorna, Martin vill prata White Guide redan i inledningen. Hybrisen är total sedan både Lemarc och Pengabrorsan, samtidigt käkat på Kallskänken. Kort om en fantastiskt stark performance i New York (Varning för...

Rydström & Nilsson #50. Kalinka!
April 26, 2015

Lite tugg om konceptbarnkalas, nya satsningen på Krögers och behovet av nya mötesplatser med mer inslag av kultur. Synergier, autografer och 20 st ryssar på Postgatan.

Rydström & Nilsson #49. Det här får inte stämma Johan Persson!
April 09, 2015

Vi är tillbaka, Henrik är argare än någonsin och rasar mot de dåliga förutsättningarna fotbollen har i staden. Debatten är igång. Följ den i detta avsnitt och mycket mer: flanör Ottosson, ny manual, intåg och Henrik Larsson.

Rydström & Nilsson #48. Tripple fried långsiktighet
March 22, 2015

Ett sprakande avsnitt med mycket energi där vi bland annat tar upp Barometerns artikel om kommunens borgensåtagande gentemot Kalmar FF, milstolpe på Kallskänken som leder till en festival av metaforer mellan köksfilosofi och fotboll.

Rydström & Nilsson #47. Tobinho
February 26, 2015

En hyllning till Tobbe C som nyss fyllt 40. Den otroliga historien om hur han blev avtackad och sedan fick nytt kontrakt och hur han 2010 och 2011 är Kalmar FF:s bäste spelare. Det blir väldigt mycket FF-snack. Kanske lite för mycket.