Rad Crew Podcast

Rad Crew Podcast


LOLbua 265 - Sommerkos Med Jon Cato Og Lars

July 02, 2019

Jon Cato og Lars møtes denne gangen over en svært tidlig morgenkaffe og snakker om sommeren og alt som kan nytes nå som mange av oss har ferie og dagene er lange og (for noen) varme. Hvilke spill, filmer, serier og bøker nyter vi om sommeren? Hva mener vi du bør sjekke ut? Alle svarene får du her.

Vi får også plass til en lytterspalte, hva vi har spilt i det siste og mye løsprat om ditt og datt.

De første som har hørt episoden er fornøyde. Hvis vil vil høre episodene før alle andre, kan du sjekke ut vår Patreon. Hvis ting er tidlig ferdig, får alle som bidra med 5 dollar eller mer i måneden early access-utgave av både videoer og podkast.

PS. I forrige uke kom også ROFLbua episode 10 som er en gave til de som støtter oss med 10 dollar eller mer. Ikke gå glipp av episoden (og de 9 andre).

Takk til Inger Emilie Solheim for illustrasjonen. Hvis du vil vite hvilken musikk som spilles, må du spørre Jon Cato som står bak klippingen.

Bli med i vår Discord-kanal: discord.gg/yScbdHP
Følg vår facebookside: www.facebook.com/lolbua2000/
Bli med i vårt community LOLbua Entourage: www.facebook.com/groups/930773487035216/
Følg oss på Twitter: twitter.com/lolbua
Instagram: www.instagram.com/lolbua
Vår hjemmeside: www.lolbua.no

Takk til våre produsenter, Cobrakar84, TTMXMP og Rolf Helge Øvergaard Ingebrigtsen og alle dere andre som støtter oss.

LOLbua lages uten noen form for støtte annet enn den vi får fra deg, vår lytter. Hvis du vil bidra, så kan du gjøre det på www.patreon.com/lolbua der vi blir glade for hver eneste krone som gis. Tilbake kan du få brev fra Jon Cato, en eksklusiv podkast og andre greier.