Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

Atsitraukimas maldai | Trečia dalis
November 10, 2021

Kvietimas atsitraukti maldai. Skaitinys iš Tomo Kempiečio knygos „Kristaus sekimas“, „Tikroji paguoda tik Dieve“ ir „Atsidavimas Dievui“. Giesmė „Kai užlieji mane“. 

KVĖPUOTI – MELSTIS – GYVENTI | Maldoje pažįstame Tėvą
November 07, 2021

Malda negali būti sumažinta tik iki vieno konkretaus maldos laiko. Malda apima visą gyvenimą. Todėl net nerimas gali pavirsti nuolatine malda, o Tėvas duotis pažįstamas kasdieniuose varguose.  

Atsitraukimas maldai | Antra dalis
November 03, 2021

Kvietimas atsitraukti maldai. Skaitinys iš Tomo Kempiečio knygos „Kristaus sekimas“, „Žmogaus menkumas“. Giesmė „Veski kryžiaus link“. 

KVĖPUOTI – MELSTIS – GYVENTI | Bejėgiškumas maldoje
October 31, 2021

Žmogus yra alergiškas bejėgiškumui ir sunkiai priima savo ribotumą, tačiau dvasinio augimo sąlyga yra būtent tai - tapti labiau priklausomu nuo Dievo. Jėzus buvo labiausiai nuo Tėvo priklausomas žmogu

Atsitraukimas maldai | Pirma dalis
October 27, 2021

Kvietimas atsitraukti maldai. Skaitinys iš Tomo Kempiečio knygos „Kristaus sekimas“, „Meilės draugystė su Jėzumi“. Arūno Raudoniaus giesmė „Išimk iš mano krūtinės“. 

KVĖPUOTI - MELSTIS - GYVENTI | Maldoje ateiname kaip vaikai
October 24, 2021

Vaikai dažnai kalba tiesmukai, neapsimetinėja, nemoka įmantrių, abstrakčių frazių, kai kažko nori, prašo, kai skauda, šaukia, kai kažką mato, apie tai kalba. Kristus mus moko melstis, kaip vaikams. Ap

Ar tavo darbas yra prasmingas?
October 17, 2021

Kaip pamatyti savo darbo prasmę? Kaip dirbti ne vien tam, kad mėnesio gale gautum atlyginimą? Apie darbą, kurio tikslas duoti, o ne tik gauti.

Dovana dirbti
October 10, 2021

Kartais atrodo, kad geriau būtų nedirbti, kad tai prievolė, norint išgyventi. Tačiau, darbas yra Dievo dovana. Dievo garbinimas gali ir turėtų vykti per tavo darbą. Pamokslauja Bogdan Javgurean.

Pašaukimas į misiją šiandien | Thomas Boone
October 05, 2021

Daugybė musulmonų Europoje šiandien atranda Kristų ir tampa krikščionimis. Thomas Boone vienas iš žmonių, dirbančių su bažnyčiomis Europoje, skelbiančiomis Evangeliją. Pamoksle jis dalinasi bibliniais

RYŠYS | Gyvenimas bendruomenėje
September 26, 2021

Bendruomenė - palaiminimas, kuriame daug iššūkių bei skausmo. Tik būdami su kitais pamatome savo tikrąjį veidą. Bendruomenės sveikata priklauso nuo asmenų, bet asmeninė sveikata neįmanoma be bendruome