Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

Gera žinia neramiam pasauliui - Dievas turi planą žmonijai
March 08, 2020

Šiuo metu gyvename išties neramiais laikais - atrodo, kad pavojų, ligų, nelaimių didėja su kiekviena diena. Dažnai jaučiamės įbauginti ir nesaugūs, varginami slegiančių minčių. Todėl šiandienos kontekste ypatingai svarbu prisiminti gerą žinią iš Šventojo.

Kaip melstis, kai esi praradęs viltį?
March 01, 2020

Apimtas visiškos nevilties, Judo karalius Ezekijas šaukėsi Dievo. Jo malda suteikia mums keletą galingų įžvalgų ir moko mus melstis taip, kad Dievas mus išgirstų. Pamokomis, kaip melstis, praradus viltį, dalinsis Miesto Bažnyčios vyresnysis Džonas (John .

Melai ir tiesos apie santuoką - dingusi meilė ar auganti meilė
February 23, 2020

Atpažinkite melus ir pakeiskite juos tiesomis - nesvarbu, ar jūs ruošiatės santuokai, ar jau esate joje. Mitas - meilė dingsta. Tai - netiesa. Meilė gali augti, jeigu jai leidžiame. 

Melai ir tiesos apie santuoką - pakeisti ar pasikeisti
February 18, 2020

Melas - dvasinis atitikimas santuokoje nėra svarbus. Tai - netiesa. Santuoka - du tampa vienu. Tai dvasinis veiksmas. Jis yra šventas.

Melai ir tiesos apie santuoką - sielos draugas ar sunkus darbas
February 09, 2020

Melas - kiekvienas turime vienintelį nepakartojamą sielos draugą, skirtą mums. Tai - netiesa. Sielos draugu yra tampama priėmus sprendimą ir įsipareigojus visam gyvenimui. Melas - meilė turėtų būti lengva, jeigu iškyla sunkumų, vadinasi tai - nemeilė. Ta.

Melai ir tiesos apie santuoką - laimė, poreikiai ar tapimas vienu
February 02, 2020

Melas iki santuokos - man reikia santuokos, kad būčiau laimingas ir pasitenkinęs. Tai netiesa - gali būti santuokoje ir labai nelaimingas ir nepasitenkinęs. Gali būti nesantuokoje ir labai laimingas ir pasitenkinęs.   

MES - Miesto bažnyčios vertybės II
January 26, 2020

Tęsiame pamokslų ciklą MES ir toliau kalbame apie Miesto bažnyčios vertybes. Trečioji vertybė - būti svetingiems. Mes mokomės priimti visus taip, kaip Jėzus priėmė mus. Pasikliaudami Dievo veikimu žmoguje, atsisakome dvasinio spaudimo. Darome dėl vieno ž.

MES - Miesto bažnyčios vertybės
January 19, 2020

Tęsiame pamokslų ciklą MES ir kalbame apie Miesto bažnyčios vertybes. Pirmoji - gyventi Dievo artume. Mes siekiame išgirsti ir paklusti Šventajai Dvasiai, kad Dievui atitektų visa garbė. Antroji - tiesti tiltus. Mes darysime viską, išskyrus nuodėmę, kad .

MES - Miesto bažnyčios misija ir vizija
January 12, 2020

Naujas pamokslų ciklas apie MUS - Miesto bažnyčią. Šį sekmadienį pastorius Saulius Karosas dalijasi, kokia yra Miesto bažnyčios misija ir vizija. Visos bažnyčios turi bendrą misiją mylėti Dievą, mylėti vienas kitą kaip save patį bei eiti ir skelbti evang.

Pasiruošk naujai pradžiai - kaip surasti bendrakeleivių
January 09, 2020

Neuro mokslas sako, kad žmogaus produktyvumas ir pasitenkinimo gyvenimu jausmas priklauso nuo to, kiek žmonių jį gerai pažįsta ir myli. Dvasinis augimas neįmanomas be bendruomenės, be artimo draugo. Kiekvieno tikinčiojo atsakomybė tokius santykius kurti..