LoopPraat

LoopPraat


LoopPraat 28 – Sander Gabel (Runbrandt)

June 18, 2020

Sander Gabel is hardloper, Running Junkie én gps-art-kunstenaar. Wat? Strava-art-atleet, gps-art-kunstenaar, lopende routetekenaar; geef het beestje maar een naam. Beestje ja, want Sander tekent en loopt vooral dieren. Al een tijdje genieten we van de dier-kunstwerken die Sander onder zijn artiestennaam Runbrandt maakt. Een paar weken geleden maakte Runbrandt voor LoopPraat een podcast-microfoon-route en nodigden wij ‘m uit om ook achter die microfoon plaats te nemen. Precies op de dag dat Sander bij ons aanschoof, werd hij ineens landelijk nieuws. Of zou dat juist door die uitnodiging voor LoopPraat zijn gekomen ;)?

Wij waren alvast heel blij dat Sander na een lange en drukke dag bij ons aanschoof, het resultaat staat inmiddels live. Met Sander praten we in deze podcast-aflevering over de media-aandacht die hij ineens kreeg, over het hoe en waarom van zijn Strava-art, over hardlopen in het algemeen en natuurlijk geeft Sander tips voor luisteraars die zelf aan de slag willen met gps-kunstwerk!

Shownotes

* Baby bear * Start to Ultra * Strava Art* Code Runner uit London* Marilyn Monroe GPS-art – staat redelijk ver naar beneden op de pagina.