LoopPraat

LoopPraat


LoopPraat 25 – Martine Hofstede

May 01, 2020

Bedrijven gaan failliet, mensen raken in de problemen, hoe moet de toekomst eruit zien in een 1,5-meterwereld? Wat kunnen we straks nog wel en vooral niet. Zoveel vragen en geen antwoorden. Duivelse dilemma’s. Ik breek er mijn hoofd over. Ik snak naar ruimte en avonturen. Tegelijkertijd sta ik iedere dag midden in de ellende van de coronacrisis op een intensive care die het dubbele aantal bedden heeft als normaal. Iedereen werkt zich uit de naad, te hard en te veel uren.” 

Het zijn de woorden van ultraloper Martine Hofstede op haar blog runtodream.com. Martine is onze gast bij LoopPraat-aflevering 25. We hebben het met Martine over haar werk als IC-verpleegkundige, over ultra’s en trails, over waarom hardlopen ook nu belangrijk voor haar is en over lopen met je hart. Tim en Martine peinzen in deze aflevering hardop over de toekomst van hardloopevenementen, Anton-Jan hoort Martine praten over ‘Adventure Races’ en meent een nieuwe hobby te ontdekken. Natuurlijk komen ook de vaste rubrieken voorbij, Martine schrijft op runtodream.com al jaren over loopgadgets dus de gadgets die zij aanraadt, zijn zeker het overwegen waard. 

De bewondering voor het loop-cv van Martine was voor deze LoopPraat-opname al groot, de bewondering voor haar werk – en dat van alle andere zorgverleners – is alleen maar groter geworden. 

Blijf lopen. Alleen! Of met LoopPraat in je oren.

Shownotes

* Mighty player* Scherpschutters podcast* Rauw podcast* The Other Latif (NPR)* Woeste Meuk podcast* Tromsø SkyRace