LIFnews podcast

LIFnews podcast


Latest Episodes

Avsnitt 11 - Marcus Karlberg
April 10, 2019

I det elfte avsnittet av vår podcast gästas vi av Marcus Karlberg. Mackan berättar bland annat om uppväxten i Leksand, hur det var att alltid vara "Challes grabb", draften och den här säsongen. Självklart pratar vi mycket om helgen om har varit. Dessutom.

Avsnitt 10 - Alen Bibic
April 02, 2019

I det tionde avsnittet kan ni lyssna till när Alen Bibic bland annat berättar om sin uppväxt i Rättvik, sin sena hockeystart, karriären så här långt och studierna utanför isen. Podden är möjlig tack vare CoolBet och Motor Nilsson i Köping! 

Avsnitt 9 - Kval-enkäten
March 25, 2019

Avsnitt 9 är ett lite annorlunda avsnitt. I och med att laget nu går in i kvalbubblan fick vi ingen spelare som kunde gästa den här veckan, därför fick vi damma av ett gammalt klassiskt kvällstidningsgrepp - enkäten! Vi har ringt runt till ett gäng LIF-p.

Avsnitt 8 - Jens Nielsen
March 19, 2019

I det åttonde avsnittet av LIFnews podcast gästar Leksands assisterande tränare Jens Nielsen. Jensa berättar om hur karriären startade i Danmark, sina bästa minnen som spelare och sin raketkarriär som tränare. Dessutom får vi höra hur Rasmus var att coac.

Avsnitt 7 - Jesper Ollas
March 11, 2019

I det sjunde avsnittet av vår podcast träffar vi Jesper Ollas. I avsnittet kan ni bland annat höra Jesper berätta om hans speciella trix för att få till en bra havregrynsgröt, hur tufft det var att få alla reaktioner när han lämnade LIF för Brynäs och hu.

Avsnitt 6 - Mattias Karlsson
March 04, 2019

I veckans avsnitt av vår podcast kommer Mattias Karlsson på besök. Kolan berättar bland annat om uppväxten i Guldsmedshyttan (fast ändå inte riktigt Guldsmedshyttan), klimatet på sociala medier, säsongen i Leksands IF och massa mer. Något ni inte kommer .

Avsnitt 5 - Calle Själin
February 25, 2019

I det femte avsnittet av vår podcast, med mig och Rasmus Näsman, träffar vi Calle Själin.  Calle berättar om hur tuff hösten var för egen del efter att han på nytt drabbats av en skada. Dessutom pratar vi om uppväxten i Östersund, draften, hans säsong oc.

Avsnitt 4 - Jon Knuts
February 18, 2019

Det fjärde avsnittet av vår podcast gästas av Jon Knuts. Han berättar bland annat om uppväxten i Malung, hur slumpen till sist tog honom till Leksands IF, alla säsonger i klubben, avstickaren till Malmö och sin medverkan i Vansbrosimmningen. Podden är mö.

Avsnitt 3 - Niklas Eriksson
February 10, 2019

I det tredje avsnittet gästas jag och Rasmus av Niklas Eriksson. Avsnittet spelades in på förmiddagen före hans tröja hissades i taket i Tegera Arena, något vi självklart berör i vårt samtal. Dessutom pratar vi om hans långa LIF-karriär som såväl spelare.

Avsnitt 2 - Mikael Karlberg
February 05, 2019

Poddens andra avsnitt gästas av Mikael Karlberg. Vi pratar framför allt om hans spelarkarriär och tiden som sportchef. Challe berättar bland annat om när han lämnade för spel i Schweiz trots att han egentligen inte ville, hur klubben har förändrats och h.

loaded