Kreditlån og Headshots

Kreditlån og Headshots


Latest Episodes

Episode 11: CO-OP
March 22, 2020

I ægte Corona-stil er dette afsnit optaget på Discord. Vi snakker CO-OP spil, altså spil, hvor man spiller sammen. Og vores yndlings co-op spil: Army of Two og Lord of The Rings til PlayStation 2.   Hør også med, hvordan Gæsteværtens...

Bonusafsnit: World of Warcraft quiz!
September 09, 2019

Lasse er stadig i Norge - men WoW classic er over os! Et kort bonusafsnit til at samle op på gaming-nyheder og en lille quiz for at opfriske jeres viden om World of Warcraft i sin originale, 15 år gamle form!

Episode 10: Gaming's good for you!
July 06, 2019

Vi følger op på E3 og de mest spændende titler, og så snakker vi om, hvorfor det ikke kun er sjovt, men hvorfor gaming er godt for dig! Lyt med på hvorfor! *Intet godt kommer dog ud af at spille Fortnite.

Episode 9: Gamings Agurketid
May 30, 2019

Foråret er gamings agurketid, men hvorfor? Det er vi på i dette afsnit, hvor vi også ser frem til, at der kommer mere på nyhedsfronten, specielt E3 og de spilnyheder det altid bringer med sig! Der er mange spændende på vej, og hør hvorfor...

Episode 8: RIP Real Time Strategy
May 05, 2019

Real Time Strategy spil. Hvor blev de af, og hvorfor er genren død?  Fra Dune til Age of Empires til Starcraft, var RTS spil enorme successer, der pludselig forsvandt. Vi snakker om, hvor den kom fra - og hvor de er blevet af.

Episode 7: Spiløkonomi
April 14, 2019

Lasse og Jonathan snakker om økonomien bag spil. Fra Pay to Play til Free to Play.  Endnu engang runder Jonathan World of Warcraft og deres subscription based økonomi. Hvorfor er det hele ved at skifte, og hvad har det af betydning for dig...

Episode 6: Videospil som Film
March 24, 2019

Der er forsøgt mange gange - at lave en god film baseret på videospil. Men det lykkedes bare ikke rigtigt.  Jonathan og Lasse har set Warcraft og Tombraider og snakker om, hvorfor Videospil er så svært at oversætte til film!

Episode 5: Virtual Reality
March 09, 2019

I dette afsnit, taler vi VR! En teknologi der kom frem allerede i 90'erne, men var en enorm fiasko. Er teknologien god nok nu til, at du skal investere i det? Hør med og find ud af det!

Episode 4: Battle Royale
March 03, 2019

Winner, winner, chicken dinner!

Episode 3: Retro Gaming
February 24, 2019

Playstation Classic og NES Classic - holder det?

loaded