Magtens Tredeling

Magtens Tredeling


Episode 194 - Krænkelseskabalen del 2: En majskolbe og en følelse af chikane

October 08, 2024

Sager om seksuel chikane er svære at navigere i. For hvis man er en ordentlig arbejdsgiver, så vil man ikke dømme nogen på forhånd - man vil helst finde sandheden, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Det siger advokat Peter Breum, der har haft med mange sager om seksuel chikane at gøre. Men hvornår er noget egentlig seksuel chikane?`Og er du nødvendigvis krænket, hvis du føler dig krænket? 

 

Det besvarer vært Maria Reimer Rasmussen i episode 2, som handler om definitionen af seksuel chikane. Blandt andet tager hun fat i en 20 år gammel sag fra en Silvan i Maribo, hvor det er “ganske normalt med sjofle vittigheder” på det her tidspunkt. Her klapper en mandlig medarbejder en kollega på numsen med et prisskilt. Er det seksuel chikane?

 

Kilder i anden del af Krænkelseskabalen: Advokat i Sirius Advokater Peter Breum, advokat i FH Rune Asmussen & erhvervspsykolog Louise Dinesen

 

Vært: Maria Reimer Rasmussen

Podcastredaktør K-NEWS: Dan Poulsen.

Produktion: Rakkerpak

 

Magtens Tredeling er en del af K-NEWS, som produceres og publiceres af Karnov Group Denmark. K-NEWS, der leverer gratis og uafhængig journalistisk dækning af juraens verden, tilmeldt Pressenævnet.