Magtens Tredeling

Magtens Tredeling


Episode 184 - Skins og skat i Counterstrike

June 20, 2024

En yngre mand har tjent omkring fire millioner kroner på at handle med skins – digitale beklædningsgenstande – i Counter-Strike og klaget over det, han skal betale i skat og moms af indtægten. Men landsskatteretten har givet Skattestyrelsen ret i deres vurdering af, hvor meget han skal aflevere til statskassen af de millioner af kroner, han tjente over tre år. Landsskatterettens afgørelse har han anket.


Skatteeksperten - Sebastian Arnberg mener, at manden har en svær sag foran sig. Men han mener også, at myndighederne mangler at gøre en kæmpeindsats for at informere mange tusinde unge danskere om de reelt skattepligtige indtjeninger, de kan have i den digitale verden, hvor de handler digitale skins som en del af det, de formentlig blot ser som deres hobby. Overordnet efterlyser vores gæst, at skattemyndighederne tager aktivt stilling til den virtuelle verden.


Samme emne, gråzoner og kriminalitet i forbindelse med gaming-verdenen finder du en række artikler om hos K-NEWS via dette link: www.k-news.dk/artikler/skat-og-digitale-skins-skal-mødes-i-retten.


Gæst: Sebastian Arnberg, advokat hos Njord Law.

Vært: Dan Poulsen.


Magtens Tredeling er en del af K-NEWS, som produceres og publiceres af Karnov Group Denmark. K-NEWS, der leverer gratis og uafhængig journalistisk dækning af juraens verden, er tilmeldt Pressenævnet.