ISPOD OBRUČA

ISPOD OBRUČA


Latest Episodes

SHOULDA COULDA WOULDA PODCAST
November 25, 2017

Sickre i Gee uz nikad veću produkciju šetaju po ligi od Istoka do Zapada, a stignu odraditi i re-draft kako bi iskustvo ukupno bilo još bolnije za uši i ono između. Kao i uvijek, slušati na vlastitu neodgovornost.

WARM-UP PODCAST – EAST
November 01, 2017

Kreha i Gee pretresaju dojmove prvih par tjedana akcije na Istoku.

HAPPY NEW SEASON PODCAST
October 17, 2017

"Naši najbolji podcasti su oni koji nikad nisu snimljeni" reče jedan mudar čovjek. Ljudi, kreće zabava. Sretno svima jer mi znamo da smo jedva dočekali.

FOOLS AND HORSES ONLY PODC-ASS-T
August 27, 2017

Sickre i Gee uz jedno oko na Wojovom twitteru čekaju što će se dogoditi s tradeom između Cavsa i Celticsa, a do novih informacija prelijevaju iz šupljeg u prazno. Ima i nešto o Eurobasketu, ali izrečeno s puno manje oduševljenja nego dio o pivu.

THE END OF SUMMER PODCAST
August 16, 2017

Kuštra i Lazarušić u gostima, opet, ali prvi put kao predstavnici novog košarkaškog portala koji bi trebao oživjeti svaki čas. Osvrćemo se na nedavne IOR projekcije, Tonijev tekst o trenerima s neograničenim ovlastima, a dotičemo se i Eurobasketa,

SUMMERCAST 2017.
July 19, 2017

Sickre i Gee odgovaraju na pitanja čitatelja pa gdje ih put odvede. Pravi ljetni podcast, kako temama, tako i mirisima.

REFRESHINGLY ROTTEN PODCAST
July 06, 2017

Frančeski u svom ugovorom zajamčenom posjetu jednom godišnje o Zapadu i Istoku nakon što je tržnica praktički gotova. Naravno, kao dežurnom Grinchu ništa mu ne valja. Osim baseballa.

END OF SEASON PODCAST
June 28, 2017

Sickre i Gee u sparnoj ljetnoj noći malim noćnim razgovorima pozdravljaju sezonu i već su maksimalno koncentrirani na sljedeću - ljudi moji je li to moguće da će Istok biti gori nego ikada?

D-DAY(S) PODCAST
June 07, 2017

Kreha i Gee o Finalu, a kako je tamo trenutno manje-više sve jasno, i o tradeovima, draftu, ponekoj pivi. Dolaze nekako i do Erica Williamsa i Rona Mercera. Oh mercy.

SMELLY BALLS PODCAST
May 18, 2017

Sickre i Gee o tome da li je vrijeme za upaliti alarm glede Warriorsa nakon jedne loše utakmice, lutriji i svemu ostalome osim o finalima konferencija.