ISPOD OBRUČA

ISPOD OBRUČA


Latest Episodes

DICK IN THE BACK PODCAST
April 02, 2018

Sickre i Gee šetaju po ligi u zadnjem osvrtu na regularnu sezonu ove godine, uglavnom se fokusirajući na potencijalne playoff matchupove.

ORDINARY PEOPLE PODCAST
March 18, 2018

Toni i Gee o playoff momčadima hobitskog plafona, raspletu na Zapadu, bezveznosti Istoka i još ponečemu.

POST-FEBRUARY RANKINGS PODCAST
March 03, 2018

Osvrt na veljaču i događanja u ligi. Kreha i Gee u novim rankingsima šetaju po ligi te dolaze čak i do nekih "novih" zaključaka.

WALKING DEADLINE PODCAST
February 08, 2018

Sickre i Gee o prijelaznom roku kojega je spasila odluka Cavsa da ipak slože nekakav koliko-toliko konkurentan roster. Ne Warriorsima ili Rocketsima, već barem da se potuku za mjesto u Finalu.

SOME KIND OF RANKINGS PODCAST
January 30, 2018

Kako nema inspiracije za pisanje, od sada do kraja sezone rankingsi idu u podcast obliku i to jednom mjesečno. Obzirom na stanje lige više nego dovoljno. Sickre i Gee u osvrtu na siječanj najviše vremena provode na gubitku Boogiea i Blakeovom tradeu.

WHEELING AND DEALING PODCAST
January 24, 2018

Gee, Toni i Kuštra šetaju po svih 30 rostera i laprdaju o tome što bi trebali poduzeti pred nadolazeći kraj prijelaznog roka.

30 IN 120 PODCAST
January 10, 2018

Sickre i Gee šetaju po ligi od najgorih prema najboljima.

SOME SERIOUS SHIT PODCAST
December 24, 2017

Toni u gostima kako bi se još jednom osvrnuli na Rocketse i potencijalne playoff matchupove, Spurse, Kuzmu i još ponešto. Bez Shake Zulua, ali tu su Hari i Eddie.

KLEINE JUNGS PODCAST
December 16, 2017

Frančeski u gostima kako bi dodatno opjevali sjajnu draft klasu. U skladu s trenutkom Božićni duh je itekako prisutan - ne samo zato što su teme djetinjaste, već i zato što su dva sugovornika tukci. Kojima je trebalo 45 minuta da naštimaju program koji...

THE MALE BAG PODCAST
December 07, 2017

Sickre i Gee u novom podcastu uglavnom odgovaraju na vaša pitanja tako da ste dobrim dijelom i sami krivi ako su stvari otišle ukrivo. Iako, naravno, to ne abolira od odgovornosti za manjak lucidnih misli ova dva čangrizava sredovječna muškarca kojima ...