Help Marketing

Help Marketing


Latest Episodes

HM229: En ny morgen – nye data [Bolius edition] #11
December 10, 2018

Eric fortæller i dag om de data han kigger på hver morgen - og hvilke data han tjekker mindre ofte. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM228: Lokke nye kunder til med gaver og pisse eksisterende kunder af #10
December 09, 2018

Eric fortæller om eksisterende kunders følelser, når kommende kunder får noget gratis. Vi taler om at tænke de rigtige kanaler ind til lokkegaver, som ikke gør eksisterende kunder utilfredse.  Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM227: Stryg med hårene også når du er sur (og de andre tager fejl) #9
December 08, 2018

Eric tager fat på noget vi alle kender: Vi er sure eller utilfredse over fejl, andre har lavet - men vi er nødt til at være den voksne og dermed undertrykke følelsen af vrede og irritation. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM226: Email marketing flows forbedring ud fra data #8
December 07, 2018

Eric tager fat arbejdet med email marketing flows med særlig fokus på at forbedre dem ud fra data. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM225: Give feedback på den rigtige måde #7
December 06, 2018

Eric tager fat i feedback, som er sværere end man skulle tro. Eric kommer ind på den rigtige måde at give feedback, der ikke gør ondt på modtageren. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM224: Mega svært – at briefe andre rigtigt #6
December 05, 2018

I dag fortæller Eric fortæller om udfordringen med at give opgaver videre til andre. Der sker mange fejl i overlevering af opgaver - og det koster både i tid, det koster i form af frustration og godt kollegialt samarbejde. 

HM223: Hvis du ikke står for noget, falder du for alt #5
December 04, 2018

Eric tager fat i integritet i markedsføring. Står du for noget? Eller sælger du din sjæl til hvem som helst? Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM222: Selv den dygtigste marketer fejler uden at prioritere hverdagen #4
December 03, 2018

I dag fortæller Eric fortæller om at styre din travle hverdag på kontoret. Vi taler om Toggle og RessourceGuru og Trello som gode værktøjer. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM221: Prioritering af SEO-arbejdet – hvor skal du starte? #3
December 02, 2018

Eric fortæller i dag om, hvordan du kan få mest muligt ud af din SEO-tid. Hvilke artikler er vigtigere end andre? Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM220: Kend din besøgstid, ellers… #2
December 01, 2018

2 af 24. Vi er i fuld gang med Help Marketing Julekalenderen. 24 afsnit med gode råd fra gæster og Eric fortæller i dag om at kende din besøgstid med udgangspunkt i en velgørenhedsorganisation, der tigger om penge uden at lave forarbejde. -