Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


59- Viivika Vahi, Kui ma mõtlen tagantjärgi, siis ma olen keeranud kõik, mida mulle meeldib teha, rahateenimisallikaks

December 09, 2018

Viivika Vahi on ettevõtlusega tegelenud juba nii palju, et tema nüüdseks eesmärgiks on olla eeskuju Eesti naistele. Oma mõtteid ja nippe jagades keskendub Viivika mugavustsooni olemasolu tunnetamisele ja taipamisele, sest vaid nii on võimalik seada suuri eesmärke.


Viivika esitleb ennast kui sellise inimesena, kes peab kõigepealt asju ise proovima ja kogemuse kätte saama. Seepärast ei avalda näiteks horoskoobid talle mitte mingisugust mõju. Viivika näeb neid kui vabandustena ja üks viis, kuidas Viivika vabanduste tegemistest hoidub, on tegutsemine. Teda ei peata hirm, sest see on hea motivaator. “Kõige parem vahend hirmu tapmiseks on hakata tegutsema,” leiab Viivika Hakkame tegutsema intervjuus. Soov hakata tegutsema viis Viivika Feng Shuini, mis on Hiinast pärinev pseudoteadus ja tegeleb 8 tähtsa eluvaldkonnaga. Kuna talle hakkas teadus väga meeldima, siis soovis ta teha sellest ka karjääri. Nii suunduski Viivika Amazoni, kus ta loob ja müüb tooteid V5 Feng Shui brändi alt.


Ettevõtlus on Viivikale õpetanud paljugi. Ta on õppinud leidma kiireid lahendusi probleemidele kaeblemise asemel, hirme ületama, uusi harjumusi rakendama. Sellest lähtudes asutas Viivika Inspiratsiooni instituudi, mis on Eesti esimene virtuaalne ideede inkubaator naistele.


Pole vaja midagi muud, kui leida üles see mis valmistab kõige rohkem rõõmu ja lihtsalt hakata tegutsema. “Oluline on, et sul on idee ja soov, seda teha. Kõik muud asjad tulevadki samm-sammu haaval sinu juurde kuidagi.”