Gnukkehjørnet

Gnukkehjørnet


Latest Episodes

#089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær!
March 02, 2021

Vi får høre om en kamphane til besvær, en gaupe som blir håndtert av en bonde, hvordan rengjøringseffekt i forvasken påvirkes av ulike faktorer - og sist men ikke minst: VÅREN KOMMER!

#088 - Corona og krisevask vinterstid
February 23, 2021

Hva er greia med hurtigtester vs vanlige coronatester? Hvordan går du frem for å krisevaske bilen - og hva er egentlig en krisevask?

#087 - Tibber, skumkanoner og såpeleggere
February 19, 2021

Vi snakker om de usmakelige strømprisene og kuren for dette, skumkanoner og såpeleggere. Er det sånn at billige skumkanoner bruker mer produkt enn dyre? Hva skiller de forskjellige skumkanonene fra hverandre?

#086 - Dekkfornyer og plastfornyer
February 09, 2021

Gjør gummifornyeren du har på dekksidene noe mer enn å se pen ut? Hva gjør du med plastikk som trenger litt kjærlighet? Det får du forhåpentligvis svar på i denne episoden!

#085 - Såpeglatt spesial
February 04, 2021

Dagens episode handler om *trommevirvel* bøttesåper og andre finurlige lignende produkter! Vi snakker om såper med og uten voks, og drodler litt om forskjellen mellom diverse produkter for håndvask!

#084 - Miljøproblemer og materialer innvendig i bilen
January 28, 2021

Dagens episode tar for seg miljø... Nei, klimaproblemer, vår faste følgesvenn Knurr Grå den Firbeinte, samt hvordan vedlikeholde de forskjellige flatene innvendig i en bil - unntatt skinn! Vi snakker om navigasjonsskjermer, skai, plast, gummi,...

#083 - Kvelt ulv, vintervask og saltfjerningsprodukter
January 19, 2021

Dagens episode inneholder flere spenstige temaer. Vi diskuterer en russisk metode for å håndtere aggressiv ulv, hvordan vaske bilen på vinteren uten at alt fryser og går skeis - og resonnerer litt rundt disse saltfjerningsproduktene som finnes der...

#082 - Gnukkehjørnet gyver løs på 2021!
January 15, 2021

I dag prater vi om Amcar, ulv og underspyling av bil. Tommy retter på seg selv etter noen feilaktige uttalelser i forrige episode ang. flow rate og høyttrykkstilbehør.

#081 - Legge ny coating hvert år? Tilbehør til høyttrykken!
January 01, 2021

I dagens episode prater Håkon om det å legge ny coating én gang i året vs. topup behandling, og Tommy prater litt om uoriginalt tilbehør til høyttrykksspylere. Ikke alt Tommy sier stemmer, han tar en avklaring av det helt i starten av neste...

#080 - Julespesial
December 22, 2020

En episode med totalt fravær av faglig innhold. Enjoy!