Gnukkehjørnet

Gnukkehjørnet


Latest Episodes

#094 - Husvask og Wish-spesial
April 08, 2021

Vi tar en oppdatering fra dyreriket, snakker om husvask og kraftvask - og sist men ikke minst produkter fra Wish! Nanosvamp, nanosparkle, magisk skinnfarge, super-QD, ripefjerningstusjs, nudel-PDR, coating man kan sette fyr på, glassforseglinger og...

#093 - Påskespesial!
March 31, 2021

En litt ekstra lang episode - fordi det er påske! Vi snakker om vårklargjøring av MC, og drodler litt rundt bretting av coating. Enjoy!

#092 - Rust på bilen? Kan det fikses?
March 23, 2021

Vi hører bikkja til Tommy pipe, snakker om sinnsyke nyheter i dyreriket - og sist men ikke minst penser vi innom hvordan man kan gå frem for å fikse rust på bilen.

#091 - Metallpolering, Knut Hølen og ville dyrehistorier
March 16, 2021

I dagens episoder skravler vi litt rundt legenden Knut Hølen, metallpolering og som vanlig har vi en liten dyrespalte! Kos deg!

#090 - Vårklargjøring av kjerra og nyheter fra dyreriket
March 10, 2021

Batterifabrikker og elbiler, hot or not? Vi tar en liten runde på vårklargjøring, og litt forskjellige "nyheter" fra dyrehjørnet.

#089 - Rengjøringseffekt? Kamphane til besvær!
March 02, 2021

Vi får høre om en kamphane til besvær, en gaupe som blir håndtert av en bonde, hvordan rengjøringseffekt i forvasken påvirkes av ulike faktorer - og sist men ikke minst: VÅREN KOMMER!

#088 - Corona og krisevask vinterstid
February 23, 2021

Hva er greia med hurtigtester vs vanlige coronatester? Hvordan går du frem for å krisevaske bilen - og hva er egentlig en krisevask?

#087 - Tibber, skumkanoner og såpeleggere
February 19, 2021

Vi snakker om de usmakelige strømprisene og kuren for dette, skumkanoner og såpeleggere. Er det sånn at billige skumkanoner bruker mer produkt enn dyre? Hva skiller de forskjellige skumkanonene fra hverandre?

#086 - Dekkfornyer og plastfornyer
February 09, 2021

Gjør gummifornyeren du har på dekksidene noe mer enn å se pen ut? Hva gjør du med plastikk som trenger litt kjærlighet? Det får du forhåpentligvis svar på i denne episoden!

#085 - Såpeglatt spesial
February 04, 2021

Dagens episode handler om *trommevirvel* bøttesåper og andre finurlige lignende produkter! Vi snakker om såper med og uten voks, og drodler litt om forskjellen mellom diverse produkter for håndvask!