GamingFarsorna

GamingFarsorna


Latest Episodes

Ep. 9 - ASMR och spelhistoriens största bluff.
June 11, 2019

Rickard löser "IT-problem" men är fortfarande inte sexig underligt nog. Kalle har knäckt nöten för hur man får egentid, i alla fall för stunden! Skärmtid för barnen, är det alltid en dålig idé? Rickard har en rant om en av spelhistoriens största "bluffer.

Ep. 8 - Morgonkaos.
June 04, 2019

Rickards son har blivit nya naken-janne och hans fru har sitt värsta morgonkaos någonsin! Twitch har blivit ett "wasteland" av olämplig content. Kommer G-Fuel sponsra podden !?!? Klassisk hårdvara släpps på nytt och kommer nya Call of duty vara en fräsch.

Bonus Ep. 1 - Game Of Thrones.
May 30, 2019

I detta hett efterlängtade bonusavsnitt så pratas det uteslutande om Game Of Thrones, Vilka var våra favoritkaraktärer? Vilka var dom bästa scenerna och vad tycker vi egentligen om det omdiskuterade slutet? Allt detta och mer därtill bjuds det på i den f.

Ep. 7 - Krafta av.
May 28, 2019

Karl nattar exorcisten. Rickards son har visat sig vara synsk. Vad hände med den riktigt odämpade glädjen? Karl smygkikar på innergårdar i fruängen medans Rickard har en riktig rant och lanserar ett nytt uttryck. Och vad tusan hände egentligen med Sonic .

Ep. 6 - Smygandes i kokainfälten.
May 21, 2019

Karl är ensam hemma för första gången någonsin! Rickard smyger runt iförd full kostym bland kokainfält. God of war dokumentären "Raising Kratos" avhandlas.  En ny studie Rpåstår att det finns åtta typer av gamers, vilka typer är vi? Vad tycker vi om alla.

Ep. 5 - Fjärta kollegor i ansiktet.
May 14, 2019

Vilken är den populäraste Marvelhjälten på porrsidor? Är det okej att släppa en rökare i ansiktet på sina kollegor? Förbjuda loot-boxes, är det en bra idé? Vilka är bäst på twitch? Och visst fan ska man ha LED och USB 3.0 på sin brödrost! Och mycket, myc.

Ep. 4 - Lennarts dilemma.
May 07, 2019

Lennart funderar på vad som är ett bra co-op spel, gamingfarsorna rycker in och räddar situationen såklart! Vad gör man när ens vanliga trick inte fungerar på sitt barn? Och vad fan är dad hacks för påfund? Allt det och mer snackar grabbarna om i veckans.

Ep. 3 - Barn som bråkar.
April 30, 2019

Kalle åker på stryk i Quake samtidigt som Rickard blir en bättre förälder, Streamern som blev bannad för sin cosplay från twitch, EA vill inte ha våra pengar längre ?!?! Och hur släpper du din oro för att göra saker du inte är van vid med ditt barn? Allt.

Ep. 2 - Kaskadspyor i jakt på nappens lugn.
April 23, 2019

Kommer Game Of Thrones säsong 8 klara av att inte vara en besvikelse? Ska man ha med barn på begravningar? Och är verkligen Scarlett Johansson nördarnas dröm? Det, och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt av Sveriges bästa gaming/pappa-podd.   Mus.

Ep. 1 - Vampyrer på dagis.
April 11, 2019

Vi svamlar om vad det är fel på Indien, vad gör vampyrer på dagis, varför Ubisoft är så usla på att göra spel och mycket mer! Följ med på premiäravsnittet med Rickard och Kalle.   Music is Asura - Whispering Through licensed under CC BY 3.0