GamingFarsorna

GamingFarsorna


Latest Episodes

Ep. 19 - Hamster ASMR
October 01, 2019

Efter 5 år av väntan kan äntligen Half-Life 2's NPC:er blinka med ögonen igen! Rickard har haft tid att lira ordentligt. Ny Braking Bad film!?!?! Vad tusan är Hamster ASMR? Och Kalle njuter av norrmännens nyaste HBO serie. Detta och mer därtill i veckans.

Ep. 18 - Vodka, innovationer och lite bajs.
September 17, 2019

Kalles dotter fortsätter göra behoven i sitt lilla babygym. Äntligen säljs det ordentliga jävla barnvagnar. Hur är låter vodka gjorde på ben? Monopol för tjejer, vad är det frågan om? Vad tror vi om Netflix nya Witcher serie? Det och långt mer därtill bj.

Ep. 17 - Ryggskador, Stand-up och Disney
September 10, 2019

Rickards åldras i sådant rasande tempo att ryggen fallerar. Star Wars Hypen är stor inför releasen av Disneys nya streamingtjänst. Kommer vi se nya joker filmen? Vad tror vi om Borderlands 3? Och är Joel Kinnaman bra eller anus? Och varför har vi ledsnat.

Ep. 16 - Trotsiga ungar och bostadsbekymmer.
August 27, 2019

Kalle behöver flytta, men vad ska man tänka på när man har barn? Kommer vi lira WOW-classic? Blir man mindre anonym när man har barn med sig? Och sen pratar Rickard om sina erfarenheter om trotsiga barn och hur man kan hantera det på ett bättre sätt! Det.

Ep. 15 - Ass-hats och Freeloaders.
August 20, 2019

Rickard och Kalle är ute på en stor rant om "broken" games. Och vad är egentligen ett komplett spel? Rickard hanterar vardagen och fullständigt osar kompetens men med ett högt pris. Vi snackar om Respawns senaste snedsteg och deras verbala attacker mot f.

Ep. 14 - Arbetsläger.
August 13, 2019

Farsorna har utfört kroppsarbete och det händer inte ofta! Äntligen pratar vi om Stranger Things säsong 3. Kalle jämför barn för fulla muggar. Rickard har sett senaste Spiderman och taggar för uppkommande releaser. "Våldsamma spel gör en våldsam"-strunte.

Ep. 13 - Getingmördaren.
August 07, 2019

Kalle smälter bort i lilla stugan samtidigt som Rickard utmanar getingar i fäktningsduell. Varför är toffsar i håret en give-away på mammor? Blir man mer våldsam av att spela våldsamma spel? Och hur hypade är vi för Outer Worlds?!?! Det och mycket mer i .

Ep. 12 - Rökning dödar och samtidigt köper folk instagrambadvatten.
July 16, 2019

Vem fan lär barn all skit? Nintendo öppnar egen temapark som ser helt galen ut! Kalle göder sitt sjukliga beroende med mer inköp. Folk köper badvatten på instagram och har Respawn kommit på en strålande idé för vad man gör av alla cheaters? Det och mycke.

Ep. 11 - Kinderägg är gambling.
July 02, 2019

Efter ett kort "sommarlov" så är farsorna äntligen tillbaka! Denna vecka får vi veta vad man kan göra med barnen i sommar! Håller Karl på att tappa greppet om egentiden? eller går den att rädda? Rickard får inte handla kläder till sig själv längre och Ka.

Ep. 10 - Käka insekter är framtiden.
June 18, 2019

Är insekter framtidsmaten vi inte kan vänta på? Razers nya produkter förbluffar pojkarna. Hur mycket saker behöver man släpa med sig när man är ute med barnen? Rickards arbetskador drabbar nu även hans lediga tid! Och vi pratar om allt vad vi tyckte om E.