Ron en Erik Podcast

Ron en Erik Podcast


Latest Episodes

#244: Link's Awakening: Eerste indruk van een nieuwe Zelda
September 15, 2019

Link's Awakening steekt de Gameboy-klassieker in een nieuw jasje, met succes vindt Thijs. Verder: Borderlands 3, Gears 5 en een hoop indiegames.Deze week: een nieuwe boekloze boekenclub met games! Abonneer je op de Patreon voor meer games, diepgang en Ro.

#243: Leven met een gamejournalist
September 08, 2019

Bezoek ook onze Patreon voor extra podcasts met nog meer Ron en Erik!Ron is op vakantie, maar Lara helpt Erik uit de brand. Samen bespreken ze de Nintendo Direct, wat ze samen spelen, D&D en behandelen ze een bak luisteraarsvragen.

#242: De game-industrie heeft haar #MeToo-moment
September 01, 2019

#MeToo heeft ook de game-industrie bereikt. Verscheidene ontwikkelaars worden beschuldigd van seksuele intimidatie en misbruik. Hoe moeten we hier mee omgaan? Verder: Astral Chain, Control en Telling Lies. Beluister ook de nieuwe Ron en Erik podcast die .

#241: Death Stranding oogt saai
August 25, 2019

We hebben eindelijk gameplay gezien van Death Stranding... en het ziet er niet best uit. Verder praten Ron en Erik over Avengers, Erica en stellen ze elkaar voor een groot dilemma.

#240: Gamescom doorbreekt de gameluwte
August 18, 2019

Gamescom 2019 brengt een eind aan de relatieve rust in de game-industrie. Waar kunnen we naar uitkijken? Verder: No Man's Sky, Need for Speed en een berg luisteraarsvragen.

#239: Games vs. Geweld
August 11, 2019

Deze week op Patreon ook een nieuwe Boekloze Boekenclub met Observation en Hellblade!De schietpartij bij El Paso, Texas doet weer stof rond gewelddadige games opwaaien. Waarom hebben we deze discussie anno 2019 nog, wat kunnen we nog inbrengen, en in hoe.

#238: De uitdagingen van games reviewen
August 04, 2019

Ron legt uit waarom Wolfenstein Youngblood vermakelijk is, maar tegenvalt voor een Wolfenstein-game. Verder: het reviewproces en EVO 2019.

#237: 'Wolfenstein Youngblood is een stap terug'
July 28, 2019

Wolfenstein Youngblood is licht teleurstellend na het fenomenale tweede deel. Verder bespreken Ron en Erik Fire Emblem Three Houses, Death Stranding en een nieuwe generatie Pokémon.

#236: Bloodstained, zweet en tranen
July 21, 2019

Bloodstained erft de krachten én zwakten van Castlevania volgens recensent Marcel. Verder: Marvel Ultimate Alliance 3, Sea of Solitude en de nieuwe trailer voor de Witcher-serie.

#235: 'Mario Maker 2 wekt Wii U-nostalgie op'
July 14, 2019

Mario Maker 2 staat als een huis, maar alles eromheen is krakkemikkig, vindt Thijs. Verder: Dragon Quest Builders, Fire Emblem: Three Houses en de multiplayer van Modern Warfare.