Ron en Erik Podcast

Ron en Erik Podcast


Latest Episodes

Gamer.nl Podcast 16
June 16, 2015

Deel 1 van de E3-terugblik. Erik, Joe en Ron kijken terug op de persconferenties van Microsoft, Sony, EA, Ubisoft en Bethesda.

Gamer.nl Podcast 15
June 08, 2015

De E3 komt steeds dichterbij. Erik, Ron en Joe voorspellen wat Microsoft, Sony en Nintendo gaan doen en wat er verder allemaal onthuld gaat worden.

Gamer.nl Podcast 14
June 01, 2015

Joe is weer terug! Hij laat weten wat Splatoon mist om een goede competitieve shooter te zijn. Verder in de podcast: Adult Only-games geweerd van Twitch en vrouwelijke voetbalteams in Fifa.

Gamer.nl Podcast 13
May 25, 2015

Gamer.nl-redacteur Arthur schuift aan om de nieuwe site uit te lichten. Verder in de podcast: Need for Speed, The Witcher 3 en de E3.

Gamer.nl Podcast 12
May 18, 2015

Erik en Ron moeten het zonder Joe stellen, maar maken dat meer dan goed met een extra lange podcast. Ubinieuws staat centraal met een nieuwe Assassin's Creed, Rainbow Six en The Division. Verder onder andere Nintendo's E

Gamer.nl Podcast 11
May 11, 2015

Joe is met vakantie, editor Gijs valt in. Erik, Ron en Gijs praten over freerunner Mirror's Edge, speedrunner Action Henk en WO I-shooter Verdun.

Gamer.nl Podcast 10
May 04, 2015

Waar is Konami toch mee bezig? Erik, Joe en Ron analyseren dat en de nieuwe game van Rare. Racefanaat Joe heeft Project Cars op de PS4 getest

Gamer.nl Podcast 9
April 27, 2015

Call of Duty: Black Ops III beheerst het nieuws deze week. Ron vertelt of de populaire shooter zich nog kan vernieuwen. Verder raken Ron, Joe en Erik verwikkeld in een verhit debat over Mario Kart en waarom modders best

Gamer.nl Podcast 8
April 20, 2015

Joe zit in Los Angeles voor Star Wars Battlefront, zijn tijdelijke vervanger Simon Zijlemans heeft Mortal Kombat X gerecenseerd. Ron verheugt zich op Guitar Hero Online, de terugkeer van de reeks muziekgames.

Gamer.nl Podcast 7
April 13, 2015

Ron mag eindelijk losbarsten over de alfa van Rainbow Six: Siege. Verder: een nieuwe Deus Ex en de stuntelige launch van War for the Overworld.