Gamer.nl Podcast

Gamer.nl Podcast


Latest Episodes

#285: EA tipt aan de slechtste E3-conferenties
June 21, 2020

De persconferentie van Electronic Arts riep herinneringen op aan de slechtste E3-persconferenties in de recente geschiedenis. Verder: The Last of Us 2 en Star Wars Squadrons. In onze fijne Discord-server kun je tips, koopjes en weetjes uitwisselen, je bo.

#284: The Last of Us 2 verdient een 10
June 14, 2020

Veel Sony-nieuws deze week, met als hoogtepunten de PS5-onthulling en The Last of Us 2. Verder: Sega's plan om arcades om te toveren tot clouddienst en de games voor de PS5. Kom ook eens binnenvallen in onze Discord-server, bouw mee in de Minecraft-serve.

#283: We missen de E3
June 07, 2020

Met het annuleren van de E3 ontbreekt een belangrijk ijkpunt in het gamejaar, vindt Erik. Verder: de Amerikaanse protesten tegen racisme, The Last of Us 2 en Quantum League. Kom langs in onze Discord-server, speel mee met Minecraft en maak kennis met de .

#282: Moe van games
May 31, 2020

Simon heeft een jaar geen game aangeraakt en biedt een frisse blik op Nioh 2 en Final Fantasy 7. Verder: Quantum Leak en de nieuwe consoles. Waarschuwing: het laatste halfuur bevat Final Fantasy 7-spoilers. We brengen vanaf vandaag onze nieuwe Patreon-pl.

#280: Unreal Engine 5 is onwerkelijk mooi
May 18, 2020

Epic Games toont met Unreal Engine 5 de volgende stap in grafische mogelijkheden. Wat betekent dit voor de nieuwe consolegeneratie? Verder: Ghost of Tsushima en Paper Mario: The Origami King. Je bent net op tijd voor een terugblik op The Last of Us in ee.

#279: Dit is geen gameplay
May 10, 2020

De eerste next-gen gameplay is onthuld! Ook Assassin's Creed Valhalla was van de partij, al gebruikt Ubisoft het woord 'gameplay' wat losjes. Verder: de strategie van Microsoft en Sony. Als je Ron en Erik nog niet zat bent, kun je nóg meer naar dit doldw.

#278: Game Pass is een walhalla aan games
May 04, 2020

Verloren zoon Joe is terug om uit te leggen dat Streets of Rage 4 razend goed is. Verder: Assassin's Creed Valhalla en Game Pass. Neem ook eens een kijkje op onze Patreon, waar we maandelijks twee te gekke extra podcasts maken!

#277: Valorant-debielen
April 26, 2020

Ron mag na 80 kijkuren eindelijk zelf Valorant spelen. Verder: de Crysis-remaster en Horizon Zero Dawn 2. Maak je isolatie draaglijk met meer Ron en Erik! Kom langs op onze Patreon, waar je voor een kleine bijdrage van twee extra podcasts per maand mag g.

#276: Zo krijg je een code voor Valorant
April 20, 2020

Ron probeert al dagen lang tevergeefs een bètacode voor Riots nieuwe shooter Valorant te bemachtigen. Verder: virtueel sporten en problemen met de negende consolegeneratie. Luister en speel mee met de Boekloze Boekenclub, deze maand bespreken Ron en Erik.