Gamer.nl Podcast

Gamer.nl Podcast


Latest Episodes

#295: Gamescom maakt weinig indruk
August 30, 2020

Gamescom viel tegen dit jaar; Ron en Erik bespreken met Simon de nieuwe Call of Duty en Apex Legends. Aanstaande dinsdag kun je weer aanschuiven voor de Ron en Erik Podcast, met een boomer-impressie van Ron, een nieuwe top vijf en een coole Erik-woordgra.

#294: Flight Simulator heeft het allemaal
August 23, 2020

Microsoft Flight Simulator is leuk voor zowel aspirant-piloten als luchttoeristen, aldus Ron en Erik. Verder: Gotham Knights & Suicide Squad. Steun onze Patreon zodat Ron nog meer schoenen kan kopen! In ruil krijg je twee extra podcasts per maand met mee.

#293: #FreeFortnite is waanzinnig cynisch
August 16, 2020

De manier waarop Epic campagne voert tegen Apple omdat het Fortnite van de App Store verwijderde is buitengewoon cynisch, vinden Ron en Erik. Verder: Fall Guys en Halo Infinite. Zin in een historische analyse van de pseudo-historische Assassin's Creed-se.

#292: PlayStation suddert rustig door
August 09, 2020

Sony's tussentijdse PlayStation-update was niet baanbrekend, maar combineert vakkundig oud en nieuw. Verder: Aeon Must Die en Spider-Man in Marvel's Avengers.De State of Play met live commentaar terugkijken? Je vindt de stream op onze Patreon!

#291: Microsoft schaakt in 4D
August 02, 2020

Xbox wordt steeds meer een ecosysteem met gratis Halo-multiplayer, Game Pass en Play Anywhere. Daarmee is Microsoft de concurrentie net een stapje voor, denkt Ron. Verder: Grounded en Fall Guys. Beluister ook een kersverse Ron en Erik Podcast op onze Pat.

#290: Xbox weet niet te overtuigen
July 26, 2020

Microsoft zet vol in op Game Pass, maar weet niet echt te overtuigen met de nieuwe Xbox Series X. Ron, Erik en Joe bespreken de persconferentie met onder meer Halo Infinite en Forza Motorsport. Ron en Erik zitten ook op Patreon, waar ze live podcasten en.

#289: Week der waarheid voor Xbox
July 19, 2020

Microsoft is aan zet: in de aanstaande persconferentie horen we meer over de Xbox Series X en de games die we mogen verwachten. Voeg je bij de Ron en Erik-community op Discord! Wil je ons steunen, dat kan via ons Patreon-kanaal, waar we twee extra podcas.

#288: Maakt Ubisoft steeds dezelfde game?
July 12, 2020

Veel nieuws over Ubisoft deze week, zowel goed als slecht. Terwijl het bedrijf in een mediastorm is beland rond een giftige werkcultuur, probeert de uitgever vrolijk door te gaan met een stream vol aankondigingen. Pakt dat wel helemaal goed uit?

#287: Trackmania heeft een verwarrend verdienmodel
July 06, 2020

Trackmania is gratis, maar heeft wel twee abonnementen om onder meer zelf tracks te kunnen bouwen. Het is allemaal erg verwarrend, vinden Ron en Erik. Verder: Hades en Iron Man VR.Join onze Discord en steun onze Patreon voor twee extra podcasts per maand.

#286: Zorgen om Cyberpunk 2077
June 29, 2020

De gameplay van Cyberpunk 2077 wekt de indruk dat de game de onderliggende thema's van het genre negeert. Verder: backward compatibility en Ghost of Tsushima. Behoefte aan een uitgebreide bespreking van The Last of Us Part 2? Deze is zondag verschenen op.