Fokus NHL

Fokus NHL


Latest Episodes

Avsnitt 59: Slutspel och toaletter.
April 13, 2016

I veckans avsnitt: – Vi fortsätter trenden att spela in på vrickade ställen. Martin sitter på en toalett i Solna och spelar in, medan Olof är — hemma! – Raskt avhandlar vi de senaste tio stora nyheterna i ligan,

Avsnitt 57: Gôtt mos eller grekiskt.
March 31, 2016

I veckans avsnitt: – Martin flyttar till Göteborg och Olof hänger honom i hasorna. Vi möts upp på en grekisk restaurang i centrala Göteborg och pratar hockey, i vad som nog får anses vara det konstigaste avsnittet vi spelat in.

Avsnitt 56: Sveriges snabbaste pod.
February 28, 2016

I kvällens avsnitt: - - Vi åker tåg och går på hockeykortsmässa. Och spelar in en podcast av bara farten. - - Men framför allt: alla den senaste tidens trader avhandlas, inklusive Eric Staal. Det enda vi inte hinner fånga är en eventuell deal för Jon...

Avsnitt 55: Vad har Kuznetsov och Hedman gemensamt?
February 11, 2016

I veckans avsnitt: - - Crosby spelar som Crosby igen. - MacDavid imponerar i återkomsten. - Vilken status har Peter Forsberg bland ligans fans? - Vad har Kuznetsov och Hedman gemensamt? - Och hur beräknar man ett värde på ett hockeykort?

Avsnitt 54: Konspirationsteorier
February 04, 2016

I veckans avsnitt: - - Olof blir komplett bindgalen och börjar se konspirationsteorier överallt. Martin är för rädd för att säga emot, av rädsla för att komma hem till typ en kokad kanin eller någonting en dag. - Alla älskar John Scott. Alla!

Avsnitt 53: Listmani!
January 22, 2016

I veckans avsnitt: - - Jonathan Drouin får frispel och vägrar spela hockey. För det är ju alltid ett begåvat val... - John Scott får spela All Star-matchen. Han får inte spela i NHL, men All Star är ju okej.

Avsnitt 52: Avsnittet som inte försvann.
January 13, 2016

Detta avsnitt lyckades inte webhotellet lura oss på! I dagens avsnitt: - - Vi är snabba på pucken och pratar om Anze Kopitars nya kontrakt. - Vi avslutar med den fjärde och sista delen av Johans Myshörna.

Avsnitt 51: Avsnittet som försvann.
January 13, 2016

Efter problem med webhotellet så kom aldrig detta avsnitt upp, men det görs tillgängligt på detta sätt nu. - Innehåller främst en diskussion om Penguins nya tränare, men också en del trevligt hockeykortssnack.

Avsnitt 50: Vi är tillbaka
December 10, 2015

Äntligen är vi tillbaka! - I veckans avsnitt: - - Martin förklarar varför podcasten varit lika frånvarande som Bernier i en Leafs-tröja. - Vi snackar målvaksproblem i Toronto och Anaheim. - Malkins galna backhandmål. - Olssons myshörna är tillbaka!

Avsnitt 49: Nyckelbenet.
November 05, 2015

I avsnitt 49: - - Connor McDavid har brutit nyckelbenet och missar någon månads spel. Och helt plötsligt finns det ju anledning att vara nyfiken på vem som vinner Calder Trophy igen. - - Vi får massvis av uppskattning för specialinslaget om hockeykort.