En Kvart i Veckan

En Kvart i Veckan


Latest Episodes

294. Att tappa bort saker 2
August 02, 2020

Thomas och Johan gör en uppföljare till ekiv nummer 72 genom att återigen prata om att tappa bort saker. Vad har förändrats? Berättas samma historier i båda avsnitten? Ingen vet, ingen bryr sig och hade någon brytt sig så hade det säkert inte gått att ...

293. McDonalds del 4
July 26, 2020

Tycker ni att ordinarie ekiv har varit borta för länge? Boom! Pang! Nu är vi tillbaka! Anser du att det bör vara fyra personer i ett riktigt ekiv-avsnitt? Tjoof! Poff! Nu är vi fyra igen! Saknar ni Tomas? Ding Dong! Han är tillbaka!

292. Vill vi ha en liten stuga?
July 19, 2020

Ylva och Thomas funderar på om det skulle vara trevligt med en liten stuga ute på landsbygden eller inne i skogen. Funderingar och åsikter i ett härligt samtal mellan sommarens två huvudpersoner.

291. Godis som vi minns 1
July 12, 2020

Femte avsnittet av ekivs sommarprogram är här! Ylva och Thomas sitter och smaskar och mumsar på retrogodis! Vad var godast? Vad kostade det? Hur är det idag? Alla tänkbara vinklar och varianter av ämnet!

290. Att ha huvudvärk
July 05, 2020

Värme, vätskebrist och stress. Detta är bara några anledningar till huvudvärk men Thomas och Ylva pratar om allt som har med ont i skallen att göra och hur de botar det. Hej hopp!

289. Att sitta i solen
June 28, 2020

Thomas och Ylva sitter i värmeböljan och pratar om att sitta i solen. Eftersom beskrivningen av veckans avsnitt enklast kan sammanfattas så så låter vi det helt enkelt vara och beordrar er att lyssna på avsnittet.

288. Topp 10: Skjortor
June 21, 2020

Sommaren är igång! Jazzfarbrorn och sommarpraoen fortsätter deras kamp för att ge folket underhållning! Veckans avsnitt är ett topp 10-avsnitt! Ylva redogör för vilka sorts skjortor som är att föredra och vilka som inte kan accepteras.

287. Midsommar 2020
June 14, 2020

För en tid sedan gjorde Tomas storstilad comeback i ekiv. Nu är det dags igen! Ylva är tillbaka! Sommaren är här så självklart också Sveriges bästa sommarprao! Avsnittet är somrigt, fräscht och varmt! Glad midsommar!

286. Ett samtal om Olavi Virta
June 07, 2020

Tomas gör comeback i ekiv! Vi trodde aldrig att han skulle återvända efter det som hände i hans senaste framträdande i programmet men nu är han här igen! Veckans avsnitt handlar om den finske artisten Olavi Virta. Vem var han? Vad gjorde honom känd?

285. Egoism
May 31, 2020

Johan, Thomas, Vasaparken och ett ämne. Det är veckans ingredienser för söndagsbullen ekiv! Vi pratar egoism! Kul, trist eller både och?