Eksperten på Ærten

Eksperten på Ærten


#1 Professor Christina Tvarnø om OPS - fra forskning til praksis

September 10, 2018

Hvordan ser den nyeste forskning ud inden for offentlig-privat samarbejde? Og hvilke tiltag kan skabe positiv effekt for konkurrenceudsættelsen i Danmark? Spørgsmål som disse vender vi med vores gæst, professor ved CBS Christina Tvarnø, i første episode af podcast-serien "Eksperten på Ærten".


Christina er blandt landets førende forskere inden for samarbejdet mellem det offentlige og private og har med sit juridiske perspektiv en omfangsrig viden inden for partnering og offentlig-privat partnerskab (OPP). Så tag bøfferne på og lyt med, når vi her tager temperaturen på den danske OPS-indsats og samarbejdets betydning for fremtidens konkurrenceevne og velfærdsmotor.


_____________________________

// Eksperten på Ærten //


Velkommen til Danmarks nye podcast-serie om samarbejde mellem den offentlige og private sektor - også kendt som OPS. Konceptet er lige til: I hvert afsnit inviterer vi en ekspert ind til en samtale om de nyeste aspekter inden for OPS-feltet. Her tager vi samfundsaktuelle sager op og drøfter, hvordan vi kan udvikle Danmark gennem offentlig-privat samarbejde til gavn for samfundet og fremtidens velfærdsløsninger.