De Voorproeverij

De Voorproeverij


Latest Episodes

S01E07: Testautomatisering
July 24, 2019

Hoppa! Aflevering nummer 7 en ditmaal weer een echt testonderwerp want we zijn tenslotte toch testers. Ditmaal gaan we het hebben over Testautomatisering. Waar staat testautomatisering vandaag de dag? Wat vinden wij hiervan? En wat moeten we ermee?

S01E06: Elektrisch Rijden
June 21, 2019

De Voorproevers hebben de smaak te pakken en hebben wederom een gast uitgenodigd voor alweer de 6de aflevering. In de podcast ditmaal niet een testonderwerp maar een onderwerp wat ons interesseert, elektrisch rijden.

S01E05: Artificial Intelligence (AI)
May 28, 2019

In alweer de 5e aflevering van de voorproeverij branden de voorproevers hun vingers aan het onderwerp Artificial Intelligence. Wat is AI nu eigenlijk? Waarom lijkt tegenwoordig ieder product iets van AI te bevatten? En is dit eigenlijk wel AI?

S01E04: Testers met een “bijzondere” achtergrond
April 24, 2019

Een tester is een IT’er maar heeft iedere tester een IT-achtergrond? Voor de testers die al even mee gaan is dit een makkelijke vraag. Zeker binnen de testwereld zijn er veel testers zonder IT-achtergrond. Maar maakt een IT-achtergrond je een betere te...

S01E03: Testing skills, what’s new?
March 21, 2019

We hebben in aflevering 1 vastgesteld dat we nog steeds testers zijn en dat testers nog bestaansrecht hebben. Maar wat maakt ons nou testers? En welke skills vinden wij dat we nodig hebben om tester te kunnen zijn?

S01E02: Work-life balance of is het life-style?
February 22, 2019

De tweede aflevering alweer van De Voorproeverij. We hebben fantastische reacties gekregen op onze eerste aflevering waarvoor we jullie bedanken. Keep the feedback coming!! Deze aflevering hebben we een heerlijk voorgerecht via onze collega Jasper en g...

S01E01: Zijn wij nog testers?
January 28, 2019

De eerste echte aflevering van de voorproeverij! In deze aflevering zoals beloofd een voorgerecht met een lekker hapje en een drankje. Een vegetarische bitterbal en een eigen gebrouwen biertje “Mister Bilbo” verkrijgbaar bij http://www.

S01E00: Hello World!
January 08, 2019

Welkom bij de nieuwe podcast: de voorproeverij In deze introductie van de podcast willen we jullie kort wat over onszelf vertellen zodat we in de eerste aflevering ons gelijk op het “menu” kunnen storten.