De week met XBNL: Xbox en games in Nederland

De week met XBNL: Xbox en games in Nederland


Latest Episodes

xCloud in Game Pass, Cyberpunk map bekend, Flight Simulator – De Week met XBNL Afl. 132
July 16, 2020

We bespreken de release van xCloud en hoe dat straks gaat. We zagen Cyberpunks map, maar is deze wel groot genoeg? Flight Simulator wordt nu toch echt werkelijkheid. En daarnaast bespreken we de meest spraakmakende ID@Xbox-games die er aankomen.

Microsoft en Warner Bros., het Series X event en 70 euro games – De week met XBNL afl. 131
July 10, 2020

Gaat Microsoft Warner Bros. (de gamestudio’s) overnemen? Wat gaan we zien op het Xbox Series X event van 23 juli en is 70 euro als nieuwe prijs voor een game reëel?

Wanneer komt die Xbox Series S nu? – De Week met XBNL Afl. 130
July 03, 2020

Niels, Rik en Jeffrey bespreken de details van de Xbox Series S en wanneer deze nu aangekondigd wordt. Er zijn straks 60 E3-demo’s op de Xbox One te spelen. De gereviewde games van deze week vallen wel heel erg tegen. We hebben het over de Halo en

Veel nieuwe Cyberpunk en Marvel’s Avengers informatie – De Week met XBNL Afl. 129
June 26, 2020

Waar zijn de Xbox Studios eigenlijk mee bezig? Wat kunnen we straks verwachten? Er zijn uitgebreide nieuwe beelden van Cyberpunk en Marvels Avengers met meer informatie. CrossfireX heeft een groot probleem. En Mixer is er mee gestopt, is dat erg?

Cyberpunk weer uitgesteld?! – De week met XBNL Afl. 128
June 19, 2020

Cyberpunk komt pas in november uit, is dat positief of negatief? We duiken in de nieuwe My Team modus van F1 2020. Zitten we te wachten op Star Wars Squadrons? En de broek vol van Outlast Trials.

Heeft Sony de E3 gewonnen? – De week met XBNL afl. 127
June 13, 2020

Uiteraard vertellen we jullie onze inzichten na het PS5 event. We hebben ook een hoop titels daar gezien die ook naar de Xbox komen. Het nieuws is weer op gang. En we hebben weer een paar leuke reviews onder handen.

Nog meer remakes naar de Xbox One – De week met XBNL Afl. 126
June 05, 2020

Codemasters heeft alle racegames tegenwoordig in de hand. Wat is waar rondom de Red Dead Redemption remake? En we vermaken ons best met Desperados 3.

Komt GTA 6 volgende week uit exclusief voor de Xbox? – De week met XBNL Afl. 125
May 30, 2020

Nee, want het lijkt echt nog wel even te duren. EA teert lekker op micro-transactions. Sea of Thieves heeft een hele welkome update. We gaan weer los op The Crew 2 en wat is ons eindoordeel over Mafia 2 en Minecraft Dungeons?

Hoe bevallen de remasters van Mafia II en Saints Row 3? – De week met XBNL Afl. 124
May 21, 2020

Mafia II en Saints Row 3 zijn twee totaal verschillende remasters. Komt er een nieuwe Daredevil game? Waarom is Assassin’s Creed Valhalla’s kaart nog groter? En waarom krijgen we updates van 30 gigabyte om de oren? De Call of Duty community i

Remasters zijn retro troep? Ga je mond spoelen met zeep! – De Week met XBNL Live afl. 123
May 16, 2020

We zetten onze live podcasts lekker door! Dit keer hebben we het over onze voorspellende vermogen van onze XBNL podcast. Waar we een paar weken terug nog fantaseerden over een dikke Mafia 1 remake, werd die vorige week doodleuk aangekondigd. Maar dat nie