Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#35 Facebook Live: Experimenteren Waarom??
November 28, 2020

Experimenteren!!! Alleen een andere werkwijze uitproberen geeft al zoveel Resultaat.

#34 Experimenteren kun je leren! Deel 1
November 22, 2020

Graag neem ik je mee in de Kracht van Experimenteren. Waarom?Omdat het je zoveel te bieden heeft als ondernemer!En hoe gemakkelijk het eigenlijk is, laat ik je zien aan de hand van 4 voorbeelden.Het is zo'n leuk onderwerp dat het 2 delen zijn geworden...

#33 Facebook Live: Experimenteren kun je Leren!
November 20, 2020

Experimenteren kun je leren!!!En is Super Fun.Waarom?Ik leg het je uit.Mis het niet, want je gaat er helemaal AAN van.(Ik in ieder geval wel )

#32 Facebook Live over Consistentie in je Business
November 20, 2020

5 redenen waarom Consistentie zo belangrijk is voor je Zichtbaarheid en het fundament van je business.

#31 Facebook Live: Wat als jet NIET gaat, zoals JIJ wilt
November 20, 2020

Misschien ken je het wel? Je hebt een plan of een idee over hoe dingen zullen gaan, maar de praktijk blijkt weerbarstig. Het gaat vooral NIET zoals jij wilt.En dan kun je 2 dingen doen:- het rondje toch proberen door het vierkantje te proppen (= forceren.

#30 Vertragen
November 14, 2020

Na ruim 6 weken alleen maar ACTIE werd het tijd dat ik naar de signalen van mijn lichaam ging luisteren. En mezelf toestemming gaf om te vertragen.Vertragen om daarna als één geheel weer verder te kunnen.In deze openhartige podcast deel ik je mijn bele...

Van#Verstoptober naar Let's GO!-vember
November 07, 2020

Hoe oktober ging naar november, zo ging #Verstoptober over in Let's GO!-vember.

#28 Verstoptober: Van de moed naar binnen naar Stappen naar Buiten
October 31, 2020

Tijdens Verstoptober ontdekte dat het meer moed en aandacht vraagt om aan de binnenkant aan de slag te gaan, om daadwerkelijk de stappen naar buiten te durven zetten. In deze Podcast aflevering leg ik uit hoe dat werkt.

#27 Verstoptober: Stretching je Comfortzone levert je zoveel inzichten!!
October 24, 2020

Soms begin je aan een avontuur waarvan je de totale impact niet kunt overzien. En dát ik mijn Comfortzone ging stretchen toen ik aan het avontuur van #Verstoptober begon wist ik wel. Maar hoe ver en hoe vaak de stretch er op zou komen heeft me verrast e..

#26 Verstoptober: in 5 Stappen uit je Comfortzone
October 16, 2020

In deze aflevering deel ik 5 Super Handige Stappen om jouw SuperPower te activeren waardoor jij werkelijk het Verschil kunt maken.De hele maand oktober ga ik iedere werkdag om 9.00 uur Live op Facebook om Vrouwelijke Ondernemers te inspireren en uit te ..

loaded