Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#45 Make Magic Happen: De 5 Basis-Disciplines in Lockdown
January 14, 2021

In deze aflevering van Make Magic Happen deel ik de 5 Basis-Disciplines die, als je ze implementeert, jouw Business succesvol door de Lockdown heen kunnen loodsen.

#44 Make Magic Happen Live: Ochtendroutine en Verbinding
January 14, 2021

In deze aflevering van Make Magic Happen neem ik je mee in het belang van een ondersteunende ochtendroutine en het aangaan van Verbinding.

#43 De Verschil Partners: De Lessen van een geslaagde Kerstactie
January 09, 2021

Samen met Verschilmaker Marleen Toxopeus blik ik terug op een geslaagde actie Make Magic X-Mas XL. 

#42 The Final Countdown! De 10 gewoonten die je achter je mag laten
December 30, 2020

In deze laatste podcast-aflevering van 2020 deel ik 10 gewoonten met je die jij achter je mag laten. Het begin van het nieuwe jaar kan een mooie aanleiding zijn. Maar ook als je deze podcast in de lente, zomer of herfst luistert: ieder moment is een GOED.

#41 De Magie van Kerst
December 24, 2020

Meer dan ooit ben ik dit jaar in de ban geraakt van de Magie van Kerst. Het heeft me geraakt, ontroerd en verwarmd. Het geeft me mooie inzichten en waardevolle lessen.Als je me niet goed kent is deze Podcast een mooie manier om me te leren kennen. Ken j..

#40 En toen was daar de 2e Lockdown!
December 18, 2020

In deze Podcast deel ik 7 Thuiswerk-Tips en 3 manieren om je Mindset te trainen in het omgaan met tegenslag, als het echt even niet gaat zoals jij het wil.  

#39 Vierend Reflecteren op 2020 met Marleen Toxopeus
December 11, 2020

Sinds kort heb ik een Accountability Maatje. Het is Marleen Toxopeus, business coach en podcaster van de podcast de Verschilmakers. Omdat beiden geloven in de Kracht van Verbinden en dat je alleen hard gaat, maar samen verder komt, leek het ons een leuk .

#38 Make Magic Happen
December 05, 2020

Maandag 7 december ga ik 2 weken lang met een groep Ambitieuze Vrouwelijke Ondernemers aan de slag to Make Magic Happen.We blikken terug op het jaar 2020 en stellen Ambitieuze Doelen voor 2021, zodat we werkelijk het Verschil kunnen gaan maken.In deze ...

#37 Experimenteren kun je leren! Deel 2
November 28, 2020

Wat ging ik AAN op dit onderwerp!!!Waarom eigenlijk vroeg ik mezelf af. Nou ik bedacht met gemak 7 redenen die ik in deze aflevering ook graag met je deel.Verder geef ik je nog 4 concrete voorbeelden, heel praktisch, zodat je kunt zien hoe eenvoudig he...

#36 Facebook Live: Vier je Successen!
November 28, 2020

In deze Podcast Aflevering neem ik je mee in mijn eigen Celebration Lunch die ik deze week heb gehad. Tijdens deze Lunch stond ik stil bij het Succes van het Avontuur rondom Verstoptober. We blikten terug en stonden stil.Het was hartverwarmend en Inspir..

loaded