Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#55 Kies bewust met welke Energie en Intentie je Zichtbaar bent op Social Media
January 28, 2021

Benieuwd waarom ik, Gekkie van Dijk, vanochtend met zonnebril de uitzending van Make Magic Happen heb opgenomen? Kies bewust met welke energie en met welke intentie je zichtbaar bent op Social Media

#54 3 redenen waarom een duidelijke strategie Cruciaal is voor jouw Zichtbaarheid
January 28, 2021

Waarom mijn hart letterlijk verwarmd is? Ik vertel het je in deze aflevering van #makemagichappen! Daarbij geef ik je 3 redenen waarom een duidelijke strategie Cruciaal is voor jouw Zichtbaarheid.

#52 En toen ineens was ik een held!
January 25, 2021

Hoe een ervaring waarin je jezelf compleet fileert, veroordeelt en super schuldig voelt, kan keren naar een ervaring waarin je daadwerkelijk als Held wordt getransformeerd.Mindset is alles. It's not the situation, it's how you look and deal with the sit..

#50 Jubileum Aflevering Mijn reis als Ondernemer
January 21, 2021

In deze 50e Aflevering van de Podcast maak ik samen met jou de reis, of liever gezegd het Avontuur vanaf het moment dat ik besloot Ondernemer te willen worden, tot aan nu.Ik neem je mee in alle belangrijke Turning-points en deel je graag mijn inzichten ..

#49 5 Redenen om een podcast op te nemen
January 21, 2021

In het kader van de 50e Jubileum Aflevering van mijn Podcast deel ik met jou 5 Redenen Waarom jij als Ondernemer zou kunnen starten met een Podcast.

#48 Blue Monday of Magische Maandag?
January 18, 2021

Word het een Blue Monday of een Magische Maandag? Aan jou de keuze: De kracht van intentie

#47 Gewoonte Veranderen? Niet alleen Wilskracht gevraagd!
January 18, 2021

Hoe moeilijk het is om gewoontes te veranderen, hoe een onderzoekende Mindset je hierbij kan helpen. En hoe vriendelijkheid en Compassie voor jezelf je (juist ook nu!) behulpzaam kunnen zijn.

#46 Make Magic Happen Worstelen met Rollen als Ondernemer en Moeder
January 16, 2021

Worstel jij ook weleens met jouw rol als Moeder én Ondernemer? Nou ik wel!Zeker nu, tijdens de Lockdown.En dan vind ik het ook nog lastig om dit met jou te delen.

loaded